Eğer bütün parçaları aynı terden aldıysanız, aldığınız yerde kurulum yaparlar.Yakın zamanda sistem topladım ama sistemi kurmayı bilmiyorum. Bilgisayar kurulum rehberi videolarını izledim ama bu işi yapabileceğimi cidden sanmıyorum. İzmir’de bu işi yapacak güvenilir bildiğiniz bir yer var mı?
Sistemi öğrenebilir miyiz?
Sistemi yazar mısın? Yardımcı olmaya çalışalım.
Eğer bütün parçaları aynı terden aldıysanız, aldığınız yerde kurulum yaparlar.
Eğer hiç anlamıyorsanız ellemeyin derim, yanlışlıkla bir parçaya zarar verirseniz bu sizin için iyi olmaz. Bilgisayardan anlayan tanıdığınız varsa ona montajı yaptırabilirisiniz. Olmadı bir bilgisayarcıya gider ona yaptırtırsınız.Samsung LC24F390FHMXUF 23.5" 4ms (Analog+HDMI) Full HD FreeSync Curved (Gaming) Oyuncu Monitör - incehesap.com
FSP HYDRO 600W AKTIF PFC 80+ BRONZE POWERSUPLY
PHANTEKS P300 TEMPERED GLASS ECLIPSE P300 (PH-EC300PTG_BK) Mid-Tower Pencereli Güç Kaynaksız Siyah Kasa - inventus
Gskill Ripjaws V 16GB DDR4 3200Mhz RAM F4-3200C16D-16GVKB - Nanokatalog
Toshiba P300 1TB High-Performance Hard Disk (HDWD110UZSVA) Hard Disk
Gigabyte GA-AB350-GAMING 3 AMD B350 Soket AM4 ATX 64GB DDR4 Anakart GA-AB350-GAMING 3 - Nanokatalog
Samsung SSD
AMD Ryzen 5 1600 3.2GHz Box İşlemci - Nanokatalog
Asus Phoenix GeForce GTX 1050 Ti 4G Ekran Kartı Ekran Kartı
Farklı yerlerden toplama hocam.
Gaziemir de isen bir tost ayran a bakar [emoji39][emoji41]
Şaka şaka. Burada isen hallederim. 1tl ye anlaşırız. Maksat para kazanmak.
Eğer hiç anlamıyorsanız ellemeyin derim, yanlışlıkla bir parçaya zarar verirseniz bu sizin için iyi olmaz. Bilgisayardan anlayan tanıdığınız varsa ona montajı yaptırabilirisiniz. Olmadı bir bilgisayarcıya gider ona yaptırtırsınız.
Vatan bilgisayardan kasa için bir ürün aldıysanız veya alacaksanız gidip götürün montaj yapsınlar veya güvendiğiniz bir bilgisayarcıdan işinizi halledebilirsiniz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.