Toplama bilgisayar kurulumu.

Ne tarz bir sistem bu? Bilgisayarcıya götüreceksen de başında durman lazım. Sistemi bilgisayarcı ile baş başa bırakıp gitme. Tam olarak nerede oturuyorsun?

Ne tarz bir sistem bu? Bilgisayarcıya götüreceksen de başında durman lazım. Sistemi bilgisayarcı ile baş başa bırakıp gitme. Tam olarak nerede oturuyorsun?

Sistemin tamamını önceki mesajda yazmıştım hocam. İzmir’de Üçyol tarafındayım.

Eksik birşeyin var ise klavye fare monitör gibi vatandakiler ile görüş, kendilerinin toplamasını işte büyük ihtimal ile yardımcı olurlar.
Eksik bir şey yok aslında fakat klavye,fare tarzı şeyleri almadan da ücret karşılığı yapacaklarsa yine de tamamım.

Vatan Bilgisayar'ın bu şekilde bilgisayar toplayacağını sanmıyorum. Yakındaki bir bilgisayarcıya götürüp başında bekleyip montajı yaptırın en iyisi.

Vatan Bilgisayar montaj ekibine ben güvenmiyorum şahsen. İşinde iyi bir bilgisayarcıyı ve forumdan arkadaşı bulursan toplatabilirsin.
Forumdan birini veya güvendiği birini bulurum diye açmıştım konuyu ama şansım pek yaver gitmedi...

Forumdan birini veya güvendiği birini bulurum diye açmıştım konuyu ama şansım pek yaver gitmedi...
Ben de Karşıyaka'da oturuyorum ve profesyonel, güvenilir bir bilgisayarcı arıyorum. Yeni taşındığım için çok bilmiyorum buraları, var mı bi' önerisi olan?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…