Ne tarz bir sistem bu? Bilgisayarcıya götüreceksen de başında durman lazım. Sistemi bilgisayarcı ile baş başa bırakıp gitme. Tam olarak nerede oturuyorsun?
Ne tarz bir sistem bu? Bilgisayarcıya götüreceksen de başında durman lazım. Sistemi bilgisayarcı ile baş başa bırakıp gitme. Tam olarak nerede oturuyorsun?
Eksik bir şey yok aslında fakat klavye,fare tarzı şeyleri almadan da ücret karşılığı yapacaklarsa yine de tamamım.Eksik birşeyin var ise klavye fare monitör gibi vatandakiler ile görüş, kendilerinin toplamasını işte büyük ihtimal ile yardımcı olurlar.
Vatan Bilgisayar'ın bu şekilde bilgisayar toplayacağını sanmıyorum. Yakındaki bir bilgisayarcıya götürüp başında bekleyip montajı yaptırın en iyisi.
Forumdan birini veya güvendiği birini bulurum diye açmıştım konuyu ama şansım pek yaver gitmedi...Vatan Bilgisayar montaj ekibine ben güvenmiyorum şahsen. İşinde iyi bir bilgisayarcıyı ve forumdan arkadaşı bulursan toplatabilirsin.
Ben de Karşıyaka'da oturuyorum ve profesyonel, güvenilir bir bilgisayarcı arıyorum. Yeni taşındığım için çok bilmiyorum buraları, var mı bi' önerisi olan?Forumdan birini veya güvendiği birini bulurum diye açmıştım konuyu ama şansım pek yaver gitmedi...
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.