Toplama bilgisayar nasıl yapılır?

Makaleler
49
Merhabalar;

Bilgisayar toplamak istiyorum başkalarına yardımcı olmak için. Toplamayı öğretin şeklinde sormuyorum, sadece bana araştırma şeklini öğretin. Ben araştırmayı severim. Hele PC konusunda. Yardımcı olursanız sevinirim. İyi sosyaller...

Son düzenleyen: Moderatör:
Hazır sistemler toplama PC'lerden fiyat olarak her zaman daha avantajlıdır. Toplama önermiyorum kesinlikle. İllaki toplamak istiyorum derseniz işlemcileri ve ekran kartlarını ezberleyip hangisi hangisinden daha iyi ya da hangisi hangisine uyumlu olarak ezberleyebilirsiniz.

Sene 2017 2018 iken toplama çok daha karlı ve mantıklıydı ama şimdi tam tersi.

Kendini burada bir satış elemanı gibi düşün.
Bir satış elemanının sahip olması gereken en önemli donanım, sattığı ürünü çok iyi bilmesidir.
Bu bağlamda da en iyi öneriyi yapabilir şartlara bağlı olarak.

Atıyorum; birisi sizden R5 3600 gibi bir işlemciye anakart önermenizi istedi.
AM4 soket olacağını vs. bilirsiniz ve seçenekler arasındaki en iyi öneriyi yaparsınız.

Merhabalar;

Bilgisayar toplamak istiyorum başkalarına yardımcı olmak için. Toplamayı öğretin şeklinde sormuyorum, sadece bana araştırma şeklini öğretin. Ben araştırmayı severim. Hele PC konusunda. Yardımcı olursanız sevinirim. İyi sosyaller...

Toplama ikinci elde mantıklı eğer 0 bir sistem toplıyacaksanız girmeyin derim.

Ama öyle hayali bir araştırma yapmak istiyorsan,

Önce bütçeyi belirtip uygun işlemciyi bulman gerekir ve o işlemcinin uyumlu olduğu anakartları Intel veya AMD tarafındaki siteden değil de Google'dan binlerce Technopat uyumluluk konularında bulabilirsin aynı şekilde darboğaz olmayacak bir şekilde ekran kartını sisteme ilave etmen gerekir araştırmakla olabilir bu dediklerimde anlatılacak bir şey yok yani.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı