Mesela Kasayı rgb değilde daha uyguna alabilirsiniz, yazdığım bütün özellikler 5000 6000 civarına toplanabilecek sistem parçalarıdır ve size çok rahat oyun oynatır
Eğer toplama alacaksanız bu özelliklere yakın olmasında fayda var
Mesela Kasayı rgb değilde daha uyguna alabilirsiniz, yazdığım bütün özellikler 5000 6000 civarına toplanabilecek sistem parçalarıdır ve size çok rahat oyun oynatır
Mesela kasayı RGB değil de daha uyguna alabilirsiniz, yazdığım bütün özellikler 5000 6000 civarına toplanabilecek sistem parçalarıdır ve size çok rahat oyun oynatır.
Eğer toplama alacaksanız bu özelliklere yakın olmasında fayda var.
APU işlemci almak ancak 1-2 ay içinde yeni ekran kartı alabilecekse mantıklı. Yoksa 5600G'deki ekran kartı GT 1030 seviyesinde bile değil, oyunlarda işe yaramaz bana göre. Tek seferde alınacaksa, işlemciden kısıp performanslı harici ekran kartı olan bir sistem daha mantıklı olur.
İlerleyen zamanlarda oyun oynamanın lezzeti geldikçe sistemi yükseltmek isteyeceksin ve bence APU kasa yerine normal sistem toplamak daha iyi olacaktır dediğim gibi yukarıda da belirttiğim özelliklere 5.000-6.000 TL'ye çok rahat toparlayabilirsin
İşlemci olarak üzmez ancak diğer arkadaşlara katılıyorum, bu fiyata GTX 1050 Ti yerine daha güçlü kartlar bulunabilir.
APU işlemci almak ancak 1-2 ay içinde yeni ekran kartı alabilecekse mantıklı. Yoksa 5600G'deki ekran kartı GT 1030 seviyesinde bile değil, oyunlarda işe yaramaz bana göre. Tek seferde alınacaksa, işlemciden kısıp performanslı harici ekran kartı olan bir sistem daha mantıklı olur.
İlerleyen zamanlarda oyun oynamanın lezzeti geldikçe sistemi yükseltmek isteyeceksin ve bence APU kasa yerine normal sistem toplamak daha iyi olacaktır dediğim gibi yukarıda da.
Haklısın günden güne her şeyin fiyatı yükseliyor bugün baktığımız yarın 2 katı oluyor gerçekten ama tabii ki şu da var eğer ki yarın bir gün sistemi güncellemek isterse birkaç ay sonra ekran kartlı sistemden daha kolay ve daha pratik olacağını düşünüyorum benim fikrimce