Toplama PC vs hazır PC

Enis00

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, yaklaşık 3-4 ay sonra PC toplayacağım hazır PC mi almalıyım yoksa toplama mı? Hazır PC'den kastım Donanım Arşivi olur, Tecnophat olur böyle kanalların hazır sistemi mi yoksa kampanyaları takip ederek tek tek toplamak mı? Kampanyadan kastım Trendyol %10 cashback, Gaming gecesi, ASUS'un geri ödeme kampanyası gibi şeyler. Zamanım ve enerjim bol benim için hangisi daha ucuza gelir o önemli.

O da toplama sonuçta, kendin toplasan daha iyi elbette. Hazır sistemlerde bazen çok iyi kampanyalar oluyor onun dışında "toplamayı biliyorsan" alınmaz zira psu falan hep değiştirmen gerekir sonra, genelde ekran kartını iyi koyup diğer parçaların en ucuzunu dizerler.

Bence biraz daha bütçen varsa daha hızlı işlemci almalısın. Tabi bu bilgisayar ile ne yapacağına da bağlı.
Oyun oynamak için topluyorum pcyi ne tavsiye ediyorsun mesela ?

Intel Core i5-12500 4.60GHz 18MB Önbellek 6 Çekirdek 1700 İşlemci
Bence biraz daha bütçen varsa daha hızlı işlemci almalısın. Tabi bu bilgisayar ile ne yapacağına da bağlı.
Intel Core i5-12500 4.60GHz 18MB Önbellek 6 Çekirdek 1700 İşlemci daha mı iyi olur ?

Oyun oynamak için topluyorum pcyi ne tavsiye ediyorsun mesela ?

Intel Core i5-12500 4.60GHz 18MB Önbellek 6 Çekirdek 1700 İşlemci

Intel Core i5-12500 4.60GHz 18MB Önbellek 6 Çekirdek 1700 İşlemci daha mı iyi olur ?
Bence yeni bir konu oluşturup insanlara sor çünkü çekirdek mevzusunu falan ben pek bilmiyorum ama hızlı bir işlemci alman konusunda eminim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı