X xhakankumru Hectopat Katılım 9 Şubat 2017 Mesajlar 9 24 Nisan 2017 #1 Selam dostlar. Ben sistem topladım ancak hiç Win10 yükleme yapmadığım için ne yapacağımı bilmiyorum. İlk Win10'u nasıl yükleyebilirim? İlla 30 40 lira verip mi yaptırmam gerek? Teşekkürler. Son düzenleyen: Moderatör: 24 Nisan 2017
Selam dostlar. Ben sistem topladım ancak hiç Win10 yükleme yapmadığım için ne yapacağımı bilmiyorum. İlk Win10'u nasıl yükleyebilirim? İlla 30 40 lira verip mi yaptırmam gerek? Teşekkürler.
E _emre33 Hectopat Katılım 16 Ağustos 2016 Mesajlar 541 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Nisan 2017 #2 Korsan yükleyebilirsiniz. Ama orjinal her zaman daha iyidir. Technopatta rehberi var zaten. İnternetten Win10 key almanız gerekiyor.
Korsan yükleyebilirsiniz. Ama orjinal her zaman daha iyidir. Technopatta rehberi var zaten. İnternetten Win10 key almanız gerekiyor.
Jira Yottapat! Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 22 Kasım 2016 Mesajlar 25.680 Makaleler 24 Çözümler 105 Yer İstanbul 27 Nisan 2017 #3 İnternet üzerinden OEM key alıp kurulum yapabilirsin 30 40 TL yaptıracağın bakkallar korsan kurar. İlgili videolar: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Birde kutulu lisans ile OEM key arasındaki fark için bu makaleye göz atabilirsin: Günlük Kullanıcılar İçin Neden Kutulu Windows Önermiyoruz?
İnternet üzerinden OEM key alıp kurulum yapabilirsin 30 40 TL yaptıracağın bakkallar korsan kurar. İlgili videolar: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Birde kutulu lisans ile OEM key arasındaki fark için bu makaleye göz atabilirsin: Günlük Kullanıcılar İçin Neden Kutulu Windows Önermiyoruz?