Toplama R5 5500 RX6600 Sistem alınır mı?

Bütçe
24 Bin Lira

EG3TECHNO

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
İŞLEMCİ: AMD Ryzen 5 9600X 5.4GHZ ANAKART: ASUS Prime B650M-R 7200MHz (OC) EKRAN KARTI: ASUS Dual Radeon RX 7800 XT OC RAM: LEXAR Thor RGB 32GB CL38 6000MHZ SSD:LEXAR NM790 1TB NVMe Gen4 x4 Okuma 7400MB – Yazma 6500MB
KASA: Corsair iCUE 3000D RGB Airflow 750w 80+Bronze
Alınmaz. İndirimli fırsat ürünlerini bekleyin. Ben öyle yaparak 18K'ya 3070'li sistem aldım. R5 5500'de zaten kötü bir işlemci. 22K'ya asla değmez.

Alınmaz. İndirimli fırsat ürünlerini bekleyin. Ben öyle yaparak 18K'ya 3070'li sistem aldım. R5 5500'de zaten kötü bir işlemci. 22K'ya asla değmez.

Tüm testlere baktığım da benim için yeterli FPS'yi veriyordu. Sadece emin olmak için sosyale sordum yine de sağ olun.

Düşünüceğim çok teşekkürler.

Tüm testlere baktığım da benim için yeterli FPS'yi veriyordu bu ikili sadece emin olmak için sosyale sordum yine de sağ olun.

Direkt bu sistemi alacaksanız almayın. 22K'ya değmez. R5 5500 yerine daha iyi bir işlemci alırsanız daha iyi olur. Eran kartı (AMD) tarafından da yazılım olarak sıkıntı çıkaracağını unutmayın. Rica ederim.

Direkt bu sistemi alacaksanız almayın. 22K'ya değmez. R5 5500 yerine daha iyi bir işlemci alırsanız daha iyi olur. Eran kartı (AMD) tarafından da yazılım olarak sıkıntı çıkaracağını unutmayın. Rica ederim.
Sakin ol fanboy alınmayacak ne sorunlar yaşadın da bu kadar emin konuşuyorsun ? Yeni nesil AMD ekran kartları şuanda baya da stabil çalışıyor herhangi bir driver sorunu falan yok.

Sakin ol fanboy alınmayacak ne sorunlar yaşadın da bu kadar emin konuşuyorsun? Yeni nesil AMD ekran kartları şu anda bayağı da stabil çalışıyor herhangi bir driver sorunu falan yok.

Kullanmadım sanma kardeşim AMD ekran kartı yazılım yönünden sıkıntılı. NVIDIA'nın Fanboyu falan da değilim.

R5 5500 arkadaşımda da varmış. Pek bir sorunu yok diyor. Bence alınabilecek en iyi fiyat performans işlemcisi. Ayrıca çok bir bütçem yok 24K bütçem var daha ne alabilirim?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı