Merhaba arkadaşlar, yeni işlemci aldım ama işlemci 76W geçmiyor ve Cinebench puanı 16500 küsurlerde. Yardımcı olacak birisi var mı? Anakart: Gigabyte B650msh2. RAM: XPG 6000MHz CL30. Sıvı soğutma: DeepCool LE500.
Merhaba arkadaşlar, yeni işlemci aldım ama işlemci 76W geçmiyor ve Cinebench puanı 16500 küsurlerde. Yardımcı olacak birisi var mı? Anakart: Gigabyte B650msh2. RAM: XPG 6000MHz CL30. Sıvı soğutma: DeepCool LE500.
Ben genel olarak hazir sistemlerdeki anakartlari begenmiyorum, bir bakmam lazim. Genelde asus b650m-r veya k tercih ediliyor ama bu anakartlari test etmedim ben. Internette de test sonuclari yok. Senin bahsettiğin s2h'i da konuyu acan arkadaşın problemine kafa yorarken attigi ekran goruntulerinden anladik.
Ben genel olarak hazir sistemlerdeki anakartlari begenmiyorum, bir bakmam lazim. Genelde ASUS B650M-R veya k tercih ediliyor ama bu anakartlari test etmedim ben. Internette de test sonuclari yok. Senin bahsettiğin S2H'i da konuyu acan arkadaşın problemine kafa yorarken attığı ekran goruntulerinden anladik.