Toplama R7 7700X RX 7700 sistem nasıldır?

Bütçe
43000

OPatriqk

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, yeni bir sistem alacağım. Bu sistem şu parçalardan oluşacak:
  • İşlemci: Ryzen 7 7700X.
  • Anakart: A620M Gaming X düşünüyorum, fakat B650M S2H öneren de var, arada kaldım ama şu an için A620M Gaming X.
  • Ekran kartı: Gigabyte RX 7700xt OC 12 GB GDDR6 192 bit.
  • RAM: Kingston Beast 1x16 5600 MHz CL36 (2 ay sonra aynı RAM'den 1 adet daha alacağım).
  • M.2 SSD: Twinmos gen3 okuma 3600, yazma 3250 (aynı şekilde bu M.2 SSD'yi de ileride değiştirmeyi planlıyorum).
  • Kasa: DeepCool CC560 V2 PF750 750W 80+ mid Tower kasa.
  • Sıvı soğutucu: Gigabyte Aorus waterforce II 360mm.
Sistem bu şekilde, sizce darboğaz gibi durumlar olur mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Anakart seçimini gözden geçir, düzgün bir B serisi anakart al. 7700x'i besleyemezler, power limit oluyor. Gigabyte istiyorsan DS3H alabilirsin.

Anakart seçimini gözden geçir, düzgün bir B serisi anakart al. 7700x'i besleyemezler, power limit oluyor. Gigabyte istiyorsan DS3H alabilirsin.
Hocam hazır sistem aldığım için belirli kartlar var sistem Bu bu bütçede bir sistem öneriniz varsa bekliyorum powet limit derken yeterli gelmez mi?

Bu konuyu okur musun? Bugün konuştuk.

Bu konuyu okur musun? Bugün konuştuk.

Hocam okudum yani bu sistemdeki anakartların çoğunda böyle bir durum var sanırım peki bu işlemci ve ekran kartına sahip önerdiğiniz bir sistem var mı?

Ben genel olarak hazir sistemlerdeki anakartlari begenmiyorum, bir bakmam lazim. Genelde asus b650m-r veya k tercih ediliyor ama bu anakartlari test etmedim ben. Internette de test sonuclari yok. Senin bahsettiğin s2h'i da konuyu acan arkadaşın problemine kafa yorarken attigi ekran goruntulerinden anladik.

Ben genel olarak hazir sistemlerdeki anakartlari begenmiyorum, bir bakmam lazim. Genelde ASUS B650M-R veya k tercih ediliyor ama bu anakartlari test etmedim ben. Internette de test sonuclari yok. Senin bahsettiğin S2H'i da konuyu acan arkadaşın problemine kafa yorarken attığı ekran goruntulerinden anladik.

Gigabyte A620M Gaming X peki bu anakartla Ryzen 7 7700X uyumlu olur mu veya powerlimit olur mu? Attığınız fotoğraflarda bu kart yok.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı