Toplama R7 8700F RX 6600 sistem uyumlu mudur?

Bütçe
48000

SonFedai54

Zeptopat
Daha fazla  
Merhaba, aşağıdaki şekilde bilgisayar topladım. Satın almadan önce uyumlu olup olmadığı ile ilgili bilgim ve tecrübem olmadığı için danışmak istedim. Bu sistem parçaları uyum içinde çalışır mı? Darboğaz, RAM uyumsuzluğu, power supply yetersizliği vs. gibi bir problem olur mu? 4K film izleyebilir miyim? Tavsiyeleriniz olursa da ayrıca memnun olurum.

Screenshot_2025-05-22-11-14-51-736_com.android.chrome.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Tuhaf derken uyumsuzluk mu var?😥 bilgisayar hakkında bilgim yok aydınlatırsanız sevinirim. İleriye dönük bir PC istiyorum sistem tavsiyesi de verebilirsiniz.🙏

Uyumsuz değil ama o bütçede bileşenler cidden çok kötü olmuş ve Windows 11 için 6K daha da tuhaf :D
Maksimum bütçeni söylersen güzel bir sistem toplayabilirim.

Uyumsuz değil ama o bütçede bileşenler cidden çok kötü olmuş ve Windows 11 için 6K daha da tuhaf :D
Maksimum bütçeni söylersen güzel bir sistem toplayabilirim.
45.000,00 TL bütçem var zorlarsam 1,2 bin TL de çıkabilir. İleriye dönük (yani anakarta daha sonra eklemeler yapabileceğim) bir sistem önerirseniz çok memnun olurum🙏

Bu şekilde yaklaşık 45 bin ediyor. Attığınız sistemden çok çok daha iyi olduğunu düşünüyorum. Ayrıca topladığınız sisteme bakılırsa beyaz tercih etmişsiniz, ben de beyaz parçalar seçtim özellikle :D

Bu şekilde yaklaşık 45 bin ediyor. Attığınız sistemden çok çok daha iyi olduğunu düşünüyorum. Ayrıca topladığınız sisteme bakılırsa beyaz tercih etmişsiniz, ben de beyaz parçalar seçtim özellikle :D
Çok teşekkür ederim ayrıntılı bir şekilde inceleyip değerlendireceğim inşallah

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı