Bende incehesaptan aldım sistemimi. Satış sonrası destek'de gayet iyi.Mesela Bi terslik oldu ürün çalışmıyor diyelim (kargoda vb.şekilde bozuldu) iade veya yeni ürün gönderiyorlar mı?
Bende incehesaptan aldım sistemimi. Satış sonrası destek'de gayet iyi.Mesela Bi terslik oldu ürün çalışmıyor diyelim (kargoda vb.şekilde bozuldu) iade veya yeni ürün gönderiyorlar mı?
En uygun fiyata hangi siteİncehesap,,,İtopya,,,Teknobiyotik,,,Sinerji,,,İnventus...Bunlar en güvenilir ve ucuz olanları.Ben bu hafta 3000tl ye incehesaptan kasa sipariş verdim.Adamlar baya ilgileniyorlar
Vatandan alırsam KDV indirimi beklemem lazım 500 küsür tllik ram 680₺ ye satıyorlar.Evime yakın vatan var. Bütün parçaları ordan alıyorum sıkıntı olursa değiştiriyolar fazla uğraşmadan. Fiyat olarak oem parçalar genelde her yerde aynı en fazla 50 lira oynar aralarında. Bu da garanti için değer bence. Hazır sistem almaktansa parçaları kendin ayarlarsın kurulumunu orda yapıyolar zaten. Demek istediğim parçaları git yerinde gör kurulumunu falan izlersin. Aklında soru olursa sorarsın iyi bi satıcıya denk gelirsen seni daha iyi yönlendirir parçalar konusunda.
Vatan genelde elinde stok olmazsa parçanın fiyatının arttırır. Muhtemelen baktığınız ramlara muadil başka bir ram vardır daha ucuz yeni teknolojide. Mesela ryzen3 1200 işlemci en kötü işlemci bir kaç modelinden daha pahalıdır şuan vatanda. Açıkcası bilgisayar topladıktan sonra biraz güvenecek dalınız olması lazım. Bir problem falan çıktığında direk geri götürüp hiç beklemeden baktırabilirsiniz sisteminize. Bu açıdan vatan bilgisayardan alışveriş yapıyorum hep. İlk ekran kartı aldığımda vatan çalışanı şahsi aracıyla beni evime kadar getirip kendi kasamı aldıktan sonra montaj için vatana geri getirmişti. Tatil günündeydi tabi o zaman.En uygun fiyata hangi site
Vatandan alırsam KDV indirimi beklemem lazım 500 küsür tllik ram 680₺ ye satıyorlar.
Bu sebepten dolayı almak istiyorum vatandan ama bütçemi aşıyor incehesapta çok daha uygun fiyata daha iyi bilgisayarlar var mesela ama kargo olayına güvenemiyorum pek.Vatan genelde elinde stok olmazsa parçanın fiyatının arttırır. Muhtemelen baktığınız ramlara muadil başka bir ram vardır daha ucuz yeni teknolojide. Mesela ryzen3 1200 işlemci en kötü işlemci bir kaç modelinden daha pahalıdır şuan vatanda. Açıkcası bilgisayar topladıktan sonra biraz güvenecek dalınız olması lazım. Bir problem falan çıktığında direk geri götürüp hiç beklemeden baktırabilirsiniz sisteminize. Bu açıdan vatan bilgisayardan alışveriş yapıyorum hep. İlk ekran kartı aldığımda vatan çalışanı şahsi aracıyla beni evime kadar getirip kendi kasamı aldıktan sonra montaj için vatana geri getirmişti. Tatil günündeydi tabi o zaman.![]()
Ben prosedürlerin kısa sürmesi için genelde mağazaları tercih ederim online siparişten çok. Parçaları illa vatandan alacaksınız diye bir şey yok. Söylemek istediğim direk teknik destek alabileceğiniz bir mağaza bulmanız. Bunun en somut örneği vatan olduğu için orayı önerdim. Önemli olduğunu düşündüğünüz parçaları vatandan alın kasa, güç kaynağı monitör gibi şeyleri başka yerden alırsınız. Aklınızdaki parçaları buraya paylaşın bizde görelim.Bu sebepten dolayı almak istiyorum vatandan ama bütçemi aşıyor incehesapta çok daha uygun fiyata daha iyi bilgisayarlar var mesela ama kargo olayına güvenemiyorum pek.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.