Toplama Sistemde Değşiklik

Fark olarak 250-300 daha verebilirim. Zaten kasa 200 TL fark yarattı. İşlemci soğutucuyu da değiştiriyorum. O önemli değil 5-10 lira bir farkı var.

ÜrünFiyatAdetKDV Dahil Tutar*Avantajlı Tutar
COOLER MASTER
HAF 912 PLUS GX 80PLUS 750W MidT ATX SİYAH KASA
209,00 USD440,22 TL*405,00 TL
SAMSUNG
21,5'' S22B350H GENİŞ EKRAN LED MONİTÖR
202,00 USD425,47 TL*391,43 TL
LOGITECH
G105 GAMING KEYBOARD - TR LAYOUT
60,25 USD126,90 TL*116,75 TL
LOGITECH
G300 GAMING MOUSE
35,00 USD73,72 TL*67,82 TL
Toplam (KDV Dahil):​
3.602,30 TL
*3.314,12 TL

%25 indirim ile 2486 TL'ye denk gelecektir ancak hafta sonu toplam olarak 2650 TL falan olabilir.

Her şey güzel de bu Everest kasa ve klavye hiç olmamış... O kasadaki PSU tam 700W vermiyordur %99... 500W verse dua et. Klavyede bir arkadaş 3 tuşun aynı anda işlemediğini söylemişti... Adı gaming sadece... İşlemciyi ve anakartı biraz daha düşürüp ideal bir sistem olurdu.

Kasayı dediğiniz gibi Cool Master HAF 912 olarak değiştirdim. İşlemci soğutucuyu da Thermaltake Cantac 30 olarak değişiklik istediğimi bildirdim. Ekran kartı olarak GTX680 çok geldi bana. Gerçi şimdiye kadar 7 tane Nvidia ekran kartı yediğimi düşünürsek Nvdia bana uğursuz geliyor artık :D Klavye ve mouse iptal ettim. Önümüzdeki aya kadar elimdeki Logitech kablosuz klavye mouse takımını kullanacağım. Önümüzdeki ay da bu belirttiğiniz klavye ve fareyi alacağım. Ekranı da Samsung olarak değişiklik istediğimi bildirdim. Bakalım yarına ne kadar fiyat talebiyle dönecekler. Fiyatı neye göre hesaplayacaklarını merak ediyorum doğrusu.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kasayı dediğiniz gibi Cool master haf 912 olarak değiştirdim. İşlemci soğutucuyuda Thermaltake Cantac30 olarak değişiklik istediğimi bildirdim. Ekran kartı olarak GTX680 çok geldi bana. Gerçi şimdiye kadar 7 tane nvidia ekran kartı yediğimi düşünürsek nvdia bana uğursuz geliyor artık :D Kalvye ve mouse iptal ettim. Önümüzdeki aya kadar elimeki Logitech kablosuz klavye mouse takımını kullanacağım. Önümüzdeki ayda bu belirttiğiniz kalvye ve mouseyi alacağım. Ekranıda samsung olarak değişiklik istediğimi bildirdim. Bakalım yarına ne kadar fiyat talebiyle dönecekler. Fiyatı neye göre hesaplayacaklarını merak ediyorum doğrusu.

Sanırım %25 indirim sona erdi... Daha fazla olacaktır.

Uyarı! Bu konu 13 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı