Toplama sistemlerde kasa mı yoksa içindekiler mi garantili?

botstepz

Hectopat
Makaleler
1

Birkaç özelleştirme yapıp bu kasayı almak istiyorum ancak RTX 3050 Ti'ın çıkışı da yakın olduğu için şöyle bir düşünceye kapıldım. İçine Palit GTX 1660 Super koyup RTX 3050 Ti çıkınca satsam mı diye. Ancak parçaların kendi garantileri mi yoksa direk kasa mı garantili anlayamadım bilenler varsa lütfen yardımcı olsun.

Birkaç özelleştirme yapıp bu kasayı almak istiyorum ancak RTX 3050 Ti'ın çıkışı da yakın olduğu için şöyle bir düşünceye kapıldım. İçine Palit GTX 1660 Super koyup RTX 3050 Ti çıkınca satsam mı diye. Ancak parçaların kendi garantileri mi yoksa direk kasa mı garantili anlayamadım bilenler varsa lütfen yardımcı olsun.

3050 Ti kesin değil. Bütün parçalar garantili diye biliyorum.

3050 Ti bekleyin daha manıtklı olur bence.
Garanti konusunda her parça garantili diye biliyorum.

Biliyorum bende öyle yapmayı düşünüyorum ama şu an kullandığım kasaya alıcı çıktığı için kararsız kaldım. RTX 3050 Ti'da şubat gibi çıkacak söylentileri olduğundan 4 ay bekleyebilir miyim emin değilim.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı