Bu parçalar için bütçeniz nedir?Merhaba, parça parça sistem toplamaya başladım. Aldığım parçaları paylaşacağım ancak kasa, sıvı soğutma ve SSD konusunda desteğe ihtiyacım var.
CPU: Ryzen 7 9800x3D.
Anakart: Gigabyte X870a Elite WI-FI7
RAM: XPG Lancer siyah RGB DDR5-6000MHz CL30 64 GB (2x32 GB)
Ekran kartı: Henüz alınmadı ancak 9070 XT almayı düşünüyorum yine Gigabyte olacak şekilde. Model olarak belli ancak marka konusunda araştırıyorum.
Eksik parçalarım konusunda tavsiyelerinizi bekliyorum.
Açıkçası kasaya çok para harcamak istemiyorum, SSD başta 2 TB olacak şekilde alacağım, 9800x3D zaten çok ısınan bir işlemci değil ancak almışken 360mm sıvı soğutma alacağım, fp ve uzun ömürlü olması yeterli, kasayı da 360mm uygun almalıyım.Bu parçalar için bütçeniz nedir?
Kasa tarafında öneri yapabilirim diğerleri hakkında pek bilgim yokAçıkçası kasaya çok para harcamak istemiyorum, SSD başta 2 TB olacak şekilde alacağım, 9800x3D zaten çok ısınan bir işlemci değil ancak almışken 360mm sıvı soğutma alacağım, fp ve uzun ömürlü olması yeterli, kasayı da 360mm uygun almalıyım.
Kasa için teşekkürler hayır güç kaynağım yok.Kasa tarafında öneri yapabilirim diğerleri hakkında pek bilgim yok
Güç kaynağınız var mı?Corsair iCUE 3000D RGB Airflow CC-9011255-WW Fanlı Siyah ATX Oyuncu Kasası Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Corsair iCUE 3000D RGB Airflow CC-9011255-WW Fanlı Siyah ATX Oyuncu Kasası fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Corsair iCUE 3000D RGB Airflow CC-9011255-WW Fanlı Siyah ATX Oyuncu Kasası özelliklerini incele, 3.045,13 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Güç kaynağı olarak bunu alabilirsiniz.Kasa için teşekkürler hayır güç kaynağım yok.
Güç kaynağı ve kasayı birleşik olarak almak istiyorum daha uygun olduğunu düşünüyorum fiyat olarak ama mantıklı mı?Güç kaynağı olarak bunu alabilirsiniz.
Raijintek Cratos RJ-0R30B00007 Gen5 850 W Power Supply Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Raijintek Cratos RJ-0R30B00007 Gen5 850 W Power Supply fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Raijintek Cratos RJ-0R30B00007 Gen5 850 W Power Supply özelliklerini incele, 3.548,92 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Güç kaynağı ve kasayı birleşik olarak almak istiyorum daha uygun olduğunu düşünüyorum fiyat olarak ama mantıklı mı?
Doğru tabi ki ancak aradığım tabi ki kalitesiz ucuz değil fp ürünler, yoksa anakartta benim için bir tık üst kaldı ancak almışken bir kere alayım olarak onları yükselttim.Hocam sonuçta sistemi emanet edeceksiniz sağlam şeyler almakta fayda var ben kendim Zoko ve bu PSU'yu kullanıyorum fiyatına değecek ürün.
Dediğim gibi almışken bence sağlam al zaten 850 watt lazım minimum hepsi neredeyse bu fiyatta.Doğru tabi ki ancak aradığım tabi ki kalitesiz ucuz değil fp ürünler, yoksa anakartta benim için bir tık üst kaldı ancak almışken bir kere alayım olarak onları yükselttim.