Haggis
Decapat
- Makaleler
- 1
Hocam ama insan ilk önce araştırıp sonra atmaz mı bilgisayarı?Ben de zaten şimdi fark ettim.
Hocam ama insan ilk önce araştırıp sonra atmaz mı bilgisayarı?Ben de zaten şimdi fark ettim.
Hocam bizim sistemlerde mi yoksa onun topladığı sistemlerde mi?Arkadaşlar atmış başka sistemler ama bu anakarta güncelleme yapmadan görüntü alamazsınız bu işlemciyle. Q-Flash seçeneği de yok.
Konudaki sistemden bahsettim ancak B450M S2H + 5600 sıfır alınınca görüntü alınmıyor maalesef. Yani sizin sisteme bakmadım eğer öyleyse o da aynı. Hatta B550 sistemde bile görüntü alamaz lakin çoğu B550 anakartta Q-Flash var diğer türlü eski işlemci takıp güncelleme yapıp sonra yeni işlemciyi takmak gerekiyor.Hocam bizim sistemlerde mi yoksa onun topladığı sistemlerde mi?
Hocam ama hazır sistemlerde görüntü alınıyor değil mi?Konudaki sistemden bahsettim ancak B450M S2H + 5600 sıfır alınınca görüntü alınmıyor maalesef. Yani sizin sisteme bakmadım eğer öyleyse o da aynı. Hatta B550 sistemde bile görüntü alamaz lakin çoğu B550 anakartta Q-Flash var diğer türlü eski işlemci takıp güncelleme yapıp sonra yeni işlemciyi takmak gerekiyor.
Hocam Rx 6600 Rtx 3060'ı geçmiyor mu, ben öyle biliyorum.Artarsa:
![]()
GamerDays-3060Ti / INTEL i5-12400F / ASUS GeForce RTX 3060 Ti DUAL V2 OC 8GB / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Gaming Bilgisayar
GamerDays-3060Ti oyuncu bilgisayarı INTEL i5-12400F ve ASUS RTX 3060Ti ekran kartı ile güçlendirilerek üst seviye oyun deneyimi için tasarlandı. Tüm sistemlerimizde ücretsiz montaj ve test hizmetimiz bulunmaktadır.www.gaming.gen.tr
Artmazsa:
![]()
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyasıwww.itopya.com
![]()
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyasıwww.itopya.com
İkisi arasından bütçenize göre tercih edin,kasaya 1 ya da 2 adet fan eklemesi ve işlemci soğutucusu almanızı öneririm.(2.ve 3. olana)
Hazır sistemlerde düzeltip öyle yollarlar tabii.Hocam ama hazır sistemlerde görüntü alınıyor değil mi?
ryzen 5 5600 ve b450 ms2h sistemlerde.
3060 6600 XT rakibi.Hocam Rx 6600 Rtx 3060'ı geçmiyor mu, ben öyle biliyorum.
Ha peki.Hazır sistemlerde düzeltip öyle yollarlar tabii.
3060 6600 XT rakibi.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.