Yeni bilgisayar topladım, ekrana görüntü gelmiyor. BIOS flashback ile BIOS yazılımını güncellemeyi denedim flashback ışığı yanıp sönüyor ama sonuçlanmıyor. Ne yapabilirim? Yardımlarınızı rica ederim.
Ekran kartını söküp o şekilde denemedim. İşlemcinin dahili grafik kartı yok diye biliyorum. Bios ile flashback yapmayı denedim onda da başladı ama bitmedi sürekli devam etti.
Konu hakkında bilgisi olan yardımcı olur mu acaba
Ekran kartını söküp o şekilde denemedim. İşlemcinin dahili grafik kartı yok diye biliyorum. BIOS ile flashback yapmayı denedim onda da başladı ama bitmedi sürekli devam etti.
Konu hakkında bilgisi olan yardımcı olur mu acaba?
PRO series motherboards tuned for better performance by DDR5 memory with Memory Boost, Lightning Gen4 PCIe, Wi-Fi 6E, 2.5G LAN, USB 3.2 Gen 2x2, HDMI 2.1, DP 1.4
www.msi.com
Tekrardan BIOS flashback yapmayı deneyin. Önemli: USB nizi Rufus ile FAT32 ve MBR olarak formatlayın yoksa işlem başarısız olur.
Bahsedilen işlemlerin tümünü yaptım ama sonuç yok maalesef ekrana görüntü gelmiyor. Başka nedeni ne olabilir bilgisi olan arkadaşlardan yardım rica ederim.
Merhaba,
Bahsedilen işlemlerin tümünü yaptım ama sonuç yok maalesef ekrana görüntü gelmiyor. Başka nedeni ne olabilir bilgisi olan arkadaşlardan yardım rica ederim