hocam uzun kullanım dediğiniz nedir mesela ben o kadar alan wake 2 kadar yüksek grafikli oyunları oynamam forza, ron, payday, gta5, cod gibi oyunları oynarım max 2 yıl sonra değiştiricem zaten pcyi 8gb yeterli diyosanız başka bi kendim topladığım sistem daha var atabilirim
Hocam uzun kullanım dediğiniz nedir mesela ben o kadar Alan Wake 2 kadar yüksek grafikli oyunları oynamam Forza, ron, Payday, GTA 5, CoD gibi oyunları oynarım Max 2 yıl sonra değiştireceğim zaten PC'yi 8 GB yeterli diyosanız başka bir kendim topladığım sistem daha var atabilirim
hocam uzun kullanım dediğiniz nedir mesela ben o kadar alan wake 2 kadar yüksek grafikli oyunları oynamam forza, ron, payday, gta5, cod gibi oyunları oynarım max 2 yıl sonra değiştiricem zaten pcyi 8gb yeterli diyosanız başka bi kendim topladığım sistem daha var atabilirim
O dediğiniz DDR4'te daha geçerli. DDR5'te o kadae etkilemiyor. Ayrıca dual channel yaparsan güncelleme şansında kalmıyor. Özelleştirip RAM kısmından en baştaki Kingston'ı alın.