Toplanan R5 7500F sistem nasıldır?

hocam uzun kullanım dediğiniz nedir mesela ben o kadar alan wake 2 kadar yüksek grafikli oyunları oynamam forza, ron, payday, gta5, cod gibi oyunları oynarım max 2 yıl sonra değiştiricem zaten pcyi 8gb yeterli diyosanız başka bi kendim topladığım sistem daha var atabilirim
Zaten Forza, Ready or Not filanda yüksek grafikli oyunlara giriyor.

Ölü soket, ölü yatırım.

Hocam uzun kullanım dediğiniz nedir mesela ben o kadar Alan Wake 2 kadar yüksek grafikli oyunları oynamam Forza, ron, Payday, GTA 5, CoD gibi oyunları oynarım Max 2 yıl sonra değiştireceğim zaten PC'yi 8 GB yeterli diyosanız başka bir kendim topladığım sistem daha var atabilirim

2 Yıl için yeter zaten NVIDIA VRAM konusunda başarılı.

Topluyorum hocam ne bu acele, 40k bir sistem toplayabiliyorsa demek ki bütçesi 40kdır yani 40kya kadar verebiliyor demektir.
Konu zaten kapandı. Bu sistemden başka sistem almak mantıksız.

Tamı tamına 50K tuttu benim topladığım sistem. Sizin daha iyi ve daha uygun sisteminizi bekliyorum sadece.

hocam uzun kullanım dediğiniz nedir mesela ben o kadar alan wake 2 kadar yüksek grafikli oyunları oynamam forza, ron, payday, gta5, cod gibi oyunları oynarım max 2 yıl sonra değiştiricem zaten pcyi 8gb yeterli diyosanız başka bi kendim topladığım sistem daha var atabilirim
witcher3_2024_10_22_23_44_36_482.jpg

Konu zaten kapandı. Bu sistemden başka sistem almak mantıksız.

Tamı tamına 50K tuttu benim topladığım sistem. Sizin daha iyi ve daha uygun sisteminizi bekliyorum sadece.

Hocam RAM'lerin Dual channel olmaması sıkıntı yaratır mı ben Dual channel daha performanslı diye biliyorum

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı