Toplanan RTX 3080 Ti ve R5 7500F sistemin eksiği var mı?

HDD sisteme darboğaz yaptırmaz yedek olarak kullanacaksanız. Ama sadece oyun yedeklemek için kullanacaksanız onun yerine sadece 1 tane 2 TB SSD alsanız daha iyi olmaz mı? Sonuçta nadir de oynasanız oyunlar daha hızlı açılacak.
Ama fotoğraf, video da yedekleyecekseniz eğer 3 TB HDD daha mantıklı.

Hocam, benim Steam kütüphanem bayağı geniş 2 TB yetmeyebilir diye düşündüm. F1 serileri var en basitinden 2017'den 24'e kadar. Her biri en az 38 GB. CS Ready or Not GTA 5 Flight Simulator falan derken 2 TB SSD çabucak tükenir gibime geldi. O yüzden 1 TB SSD 3 TB HDD düşündüm. Bir de F1 oyunlarının modları falan olacak sizce 2 TB SSD tek başına yeterli olur mu? Fiyat konusunda sorun olmaz 2 TB SSD 1+3 depolama sisteminin fiyatına denk oluyor zaten. Ama alan yetmezse diye korkuyorum. Oyun sil yükle yapması bu altyapıda zahmetli.

Hocam, benim Steam kütüphanem bayağı geniş 2 TB yetmeyebilir diye düşündüm. F1 serileri var en basitinden 2017'den 24'e kadar. Her biri en az 38 GB. CS Ready or Not GTA 5 Flight Simulator falan derken 2 TB SSD çabucak tükenir gibime geldi. O yüzden 1 TB SSD 3 TB HDD düşündüm. Bir de F1 oyunlarının modları falan olacak sizce 2 TB SSD tek başına yeterli olur mu? Fiyat konusunda sorun olmaz 2 TB SSD 1+3 depolama sisteminin fiyatına denk oluyor zaten. Ama alan yetmezse diye korkuyorum. Oyun sil yükle yapması bu altyapıda zahmetli.

Siz bilirsiniz ama bütün oyunları yüklemezsiniz. Örneğin benim de Steam kütüphanemdeki oyunların hepsini yüklemeye kalksam 20 TB disk yetmez. Bitirdiğim oyunları siliyorum. Arada oynadığım oyunları bırakıyorum sistemde. Tekrar oynamak istediğim oyun olursa da mecburen indiriyorum tekrar. Kütüphanedeki bütün oyunların kurulu olması fantezi gibi geldi bana :)

Ben bu sistemi sizin gibi kullanmak için alacak olsam inanın 2 TB SSD alırdım.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı