Toplanan RTX 4070 Ti sistem nasıldır?

Bütçe
70000

ovalyum1

Centipat
Daha fazla  
Eski bir bilgisayarım vardı, CS:GO oynamak için almıştım ama CS2 oynayamayacak kadar az FPS veriyor. Bende yeni bir sistem toplayayım diye düşündüm. Sizce topladığım bu sistem iyi midir?

Ya da.

Oyun odaklı sistem her oyun oynayacağım, ama ağırlıklı olarak rekabetçi oyunlar oynayacağım. 1080p çözünürlükte kullanacağım.

Son düzenleme:
Eski bir bilgisayarım vardı, CS:GO oynamak için almıştım ama CS2 oynayamayacak kadar az FPS veriyor. Bende yeni bir sistem toplayayım diye düşündüm. Sizce topladığım bu sistem iyi midir?

Ya da.

Oyun odaklı sistem her oyun oynanacak, ama ağırlıklı olarak rekabetçi oyunlar oynayacağım.
Cok dengesiz olmus. O sisteme 1080P monitör alınır mı hic?

İşlemci fanını Thermalright Assassin Spirit 120 Plus V2 olarak değiştir. Bütçen varsa da işlemciyi İ7 seç. İ7 seçersen sogutucuyu bunla değiş: Thermalright Frozen Magic 240 ARGB.

Cok dengesiz olmus. O sisteme 1080p monitör alınır mı? Hiç?

İşlemci fanını Thermalright Assassin spirit 120 Plus V2 olarak değiştir. Bütçen varsa da işlemciyi i7 seç. i7 seçersen sogutucuyu bununla değiş: Thermalright frozen magic 240 ARGB.

Hocam Ryzen işlemci tercihimdir ve sistemin hangi parçaları dengesiz olmuş? Son olarak 1080p monitörde kullanılacak bir sistem önerir misiniz gelecek ay 540 Hz monitör alma planı var.

Hocam Ryzen işlemci tercihimdir ve sistemin hangi parçaları dengesiz olmuş? Son olarak 1080p monitörde kullanılacak bir sistem önerir misiniz gelecek ay 540 Hz monitör alma planı var.
540Hz monitörü napacaksın hocam? 2K 180Hz yeterli esporcu olcaksan bile. Dengesiz olan kısımda aynı fiyata 4080S toplanırken sen 4070ti sistem toplamıssın.

Tamamdır hocam sağ olun ama bir ricam olacak. İşlemciyi kesin olarak Ryzen 7 7800x3D bulunan bir sistem paylaşabilir misiniz?

Özelleştirme bölümünden işlemciyi 7800x3D seçebilirsiniz. Soğutucuyu Thermalright Assassin Spirit 120 Plus V2, RAM'i de 32 yapmayı unutmayın. Ve mümkünse anakartı B serisi seçin.

Özelleştirme bölümünden işlemciyi 7800x3D seçebilirsiniz. Soğutucuyu Thermalright Assassin spirit 120 Plus v2, RAM'i de 32 yapmayı unutmayın. Ve mümkünse anakartı b serisi seçin.

Hava soğutma bu işlemciye yeter mi ki hocam? Bilgisiz olduğum için soruyorum yanlış anlamayın.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı