Toplanan RTX 5070 Ti sistem nasıldır?

Bu bütçede bu sistemi direkt çöpe atın hocam. 130, 135k çıkabilirim diyorsunuz. Efsane 5080 sistem toplarız.
Doğrudur ben çok bilmiyorum. Nebi Akgün gibi birkaç kişiyi izledim ordan anladığım kadarıyla ilerliyorum. 5080 de çok pahalı değil mi? Diğer şeylerden kısmayıp her parçası premium seviyeye yakın, içime sinen bir sistem oldu gibi düşündüm ama zaten buraya öğrenmek için yazdım hocam farklı fikriniz varsa dinlerim hepsini

Doğrudur ben çok bilmiyorum. Nebi Akgün gibi birkaç kişiyi izledim ordan anladığım kadarıyla ilerliyorum. 5080 de çok pahalı değil mi? Diğer şeylerden kısmayıp her parçası premium seviyeye yakın, içime sinen bir sistem oldu gibi düşündüm ama zaten buraya öğrenmek için yazdım hocam farklı fikriniz varsa dinlerim hepsini
CPU: 9800x3d
GPU: Galax 5080
Anakart: MSI MPG X870E CARBON
Ram: XPG Lancer 2x16 32gb 6000mhz cl30
SSD: Samsung 9100 PRO 1TB
Sıvı Soğutma: DeepCool Mystıque 360mm
PSU: FSP VİTA GM 1000W
Kasa: NZXT H9 FLOW

135K. Hem 5080 koyduk hem yan parçaları sizinkinden bile çok daha kaliteli hale getirdik :). Anakart en tepe model. SSD en tepe model. Sıvı soğutma en tepe model. Canavar sistem oldu.

CPU: 9800x3d
GPU: Galax 5080
Anakart: MSI MPG X870E CARBON
Ram: XPG Lancer 2x16 32gb 6000mhz cl30
SSD: Samsung 9100 PRO 1TB
Sıvı Soğutma: DeepCool Mystıque 360mm
PSU: FSP VİTA GM 1000W
Kasa: NZXT H9 FLOW

135K. Hem 5080 koyduk hem yan parçaları sizinkinden bile çok daha kaliteli hale getirdik :). Anakart en tepe model. SSD en tepe model. Sıvı soğutma en tepe model. Canavar sistem oldu.
Anladım hocam şimdi sizin attıklarınıza baktım. Rtx 5070 ti ile 5080 fark videosuna vs. baktım. Aslında ilk sistemim olduğu için abartıya kaçtım sanırım. Benim için 5070 ti gayet yeterli ve üst düzey bir kart ama diğer parçalarda har vurup harman savurunca bir de üstüne ekleyebilirim deyince sizin dediğiniz çok daha mantıklı çıkıyor. Aslında 5070 ti da kalıp diğer parçalara çeki düzen verip bütçeyi düşürsem daha mutlu olacağımı fark ettim sizlerden fikir alırken. Çok konuya hakim olmadığım için pek kendimi açıklayamamış olabilirim. İlginiz için teşekkür ederim

Ağabeyler/kardeşler. Son dediğime karşı olsa da bir süre düşünüp taşındıktan sonra biraz da elim rahatladıktan sonra 😁 bu sisteme 5080 almamanın çok mantıksız olacağına karar verdim. Almışken iyisi olsun şimdi vereceğim 15-20k fazla para daha uzun ömür ve daha fazla güç için değer gibi geliyor artık. Neyse konuyu burda kapıyorum sistemin son hali de böyle:
Anakart: ASUS ROG STRIX B850-F GAMING WIFI

İşlemci: AMD Ryzen 7 9800X3D

İşlemci Soğutucu: Thermalright Peerless Assassin 120 Black

RAM: Patriot Viper Xtreme 5 48 GB (2x24) 6400 MT/s CL32

SSD: MSI Spatium M480 Pro 2TB

PSU: FSP Hydro PTM PRO ATX3.0 GEN-5

Kasa: Nzxt H9 Flow Siyah ATX

Monitör: ASUS ROG STRIX XG27ACS 27 HDR400 GAMING 2K FAST IPS

Ekran Kartı: Galax RTX 5080 EX Gamer 1-Click OC

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular