Toplanan sistem iyi mi?

samet090

Zeptopat
Daha fazla  
Merhaba, bu yıl bitmeden bir bilgisayar toplamaya karar verdim. Sistem parçalarını aşağıda belirtiyorum parçalar birbirine uygun mu, yeterli gelir mi? Darboğaz olur mu, iyi bir sistem mi, oyunlarda performans verir mi, bir sorun oluşur mu? Belirtirseniz sevinirim.

Not; arada sırada LoL, Valorant vb. oyunlar oynayacağım onun dışında web developer olarak kullanacağım bilgisayarı.

Dosya Ekleri

• image-14.png
    image-14.png
    130,9 KB · Görüntüleme: 72
  • image-16.png
    image-16.png
    18,3 KB · Görüntüleme: 69
  • image-26.png
    image-26.png
    31,1 KB · Görüntüleme: 68
Merhaba, bu yıl bitmeden bir bilgisayar toplamaya karar verdim. Sistem parçalarını aşağıda belirtiyorum parçalar birbirine uygun mu, yeterli gelir mi? Darboğaz olur mu, iyi bir sistem mi, oyunlarda performans verir mi, bir sorun oluşur mu? Belirtirseniz sevinirim.

Not; arada sırada LoL, Valorant vb. oyunlar oynayacağım onun dışında web developer olarak kullanacağım bilgisayarı.
Kasa kötü, anakart olarak başka markaya bakmanızı öneririm, ayrıca fiyat nedir?

Kasayı acil değiştirin, anakart olarak MSI bakın.
bir de resimlerde niye m*la anlatır gibi yazdınız hocam "çok iyi bir anakart, okuma yazma hızı çok iyi"

Kasa kötü, anakart olarak başka markaya bakmanızı öneririm, ayrıca fiyat nedir?
22.000 - 23.000 civari bütçem var burada vatandaki hazır sistemi özelleştirdim. Hazır sistem : VTN.SİST.83 / 142222

Kasayı acil değiştirin, anakart olarak MSI bakın.
bir de resimlerde niye m*la anlatır gibi yazdınız hocam "çok iyi bir anakart, okuma yazma hızı çok iyi"
Kasa için öneri verirmisiniz

Hocam merhaba. Sadece saydığınız türde oyunlar oynayacaksanız APU sistem tercih edebilirsiniz. Ayrıca toplayacağınız sistem için halihazırda bir monitörünüz var mı? Yoksa bu bütçe içerisinde güzel bir monitör de dahil edilebilir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı