Toplanan i7-12700F sistem iyi mi?

Bu bilgisayarın hakkı en az 144Hz bence. 3 monitör rahatsız edebilir 1 tane büyük ya da ikisinin ortası 2 tane de olabilir. (24 inç 2 tane gibi)
reis ben hz e fazla önem vermem görüntü görüntüdür 75 hz de iyi zaten bunu almak yerine 2 tane curved rampage monitörde alabilir yada 2 200hz lik casper monitörde alabilir

2 tane bundan

veya

1 yada 2 tane bundan da alabilir şahsen ben olsam 2 tane en üstekinden alırdım veya 1 tane ondan 1 tane bundan alıp karma da yapabilir

reis ben hz e fazla önem vermem görüntü görüntüdür 75 hz de iyi zaten bunu almak yerine 2 tane curved rampage monitörde alabilir yada 2 200hz lik casper monitörde alabilir

2 tane bundan

veya

1 yada 2 tane bundan da alabilir şahsen ben olsam 2 tane en üstekinden alırdım veya 1 tane ondan 1 tane bundan alıp karma da yapabilir
Kardeşim bu konuda çok bilgili değilsin galiba bende bilmediğim konular hakkında konuşmuyorum ki yanlış öneri vermeyeyim, attığın monitörlerin ikiside kötü hele 2. attığın hem marka hem kalite olarak kötü bir monitör, monitör alırken ilk önceliklerden biri markanın güvenilir ve panelin iyi olması benim için. Rampagenin hiç bir ürünü alınmaz nerdeyse diyebilirim. İlk attığın Casper monitör ise ghosting sorunu olduğu söyleniyor ve ghosting gerçekten rahatsız edici derecede can sıkabilir. O monitör yerine bu tercih edilebilir.

Onun dışında Hz konusunda yüksek Hz kullanmadıysan yorum yapmamanı öneririm kullanırsan neden önemli olduğunu anlarsın bence. Ayrıca rekabetçi oyunlarda da çok belirgin seviyede üstünlük oluşturuyor.

Kardeşim bu konuda çok bilgili değilsin galiba bende bilmediğim konular hakkında konuşmuyorum ki yanlış öneri vermeyeyim, attığın monitörlerin ikisi de kötü hele 2. attığın hem marka hem kalite olarak kötü bir monitör, monitör alırken ilk önceliklerden biri markanın güvenilir ve panelin iyi olması benim için. Rampage'nin hiçbir ürünü alınmaz neredeyse diyebilirim. İlk attığın Casper monitör ise ghosting sorunu olduğu söyleniyor ve ghosting gerçekten rahatsız edici derecede can sıkabilir. O monitör yerine bu tercih edilebilir.

Onun dışında Hz konusunda yüksek Hz kullanmadıysan yorum yapmamanı öneririm kullanırsan neden önemli olduğunu anlarsın bence. Ayrıca rekabetçi oyunlarda da çok belirgin seviyede üstünlük oluşturuyor.

Rampage ürün kullanmadım ama kullanan çevrem ortalama diyor bir de ben yıllarca Casper monitör kullandım ve PSU patlayana kadar ölü pixel bile görmedim şu anda tek sorunu VGA kablosundan kaynaklı ilk açılışda çizgilenme 2.de patladıktan sonra oluşan ölü pixel.

Yeri geldi 60 Hz de kullandık 144Hz de 360Hz de kullandık ve bence 3000-4000 fazla verip sırf Hz için para vermem yüksek Hz daha mı iyi evet daha iyi fiyata değer mi hayır değmez ASUS da kullandım Rampage monitörde zamanında kullandım Casper'de kullandım ve çok zor duruma düşmedikçe zaten Rampage alınmaz ama sırf marka diye de popüler kültür olsun diye 3800 TL 200Hz almak yerine 4800 TL 170Hz MSI'a para vermem.

Rampage ürün kullanmadım ama kullanan çevrem ortalama diyor bir de ben yıllarca Casper monitör kullandım ve PSU patlayana kadar ölü pixel bile görmedim şu anda tek sorunu VGA kablosundan kaynaklı ilk açılışda çizgilenme 2.de patladıktan sonra oluşan ölü pixel.

Yeri geldi 60 Hz de kullandık 144Hz de 360Hz de kullandık ve bence 3000-4000 fazla verip sırf Hz için para vermem yüksek Hz daha mı iyi evet daha iyi fiyata değer mi hayır değmez ASUS da kullandım Rampage monitörde zamanında kullandım Casper'de kullandım ve çok zor duruma düşmedikçe zaten Rampage alınmaz ama sırf marka diye de popüler kültür olsun diye 3800 TL 200Hz almak yerine 4800 TL 170Hz MSI'a para vermem.
Kendi deneyiminiz iyiydi diye herkesinki iyi olacak anlamına gelmiyor. Hz konusunda umarım yalan atmıyorsunuzdur çünkü bende 540Hz kullandım ve şu an 144Hz kullanmama rağmen farkı çok çok çok büyük şekilde hissettim. Eğer günlük kullanım olarak test ettiyseniz normal gelmiş olabilir ama en büyük farkı oyun oynarken hissedersiniz ki 165Hz üstü bence rekabetçi oyunlara hitap ediyor. Ayrıca Casper monitörde Ghosting çok fazla o yüzden o fiyat farkına değer. Bir de çok zor duruma düşmedikçe demişsiniz Rampage monitörle benim attığım MSI monitörün fiyatı aynı nerdeyse 😁

Reis ben Hz'e fazla önem vermem görüntü görüntüdür 75 Hz de iyi zaten bunu almak yerine 2 tane Curved Rampage monitörde alabilir ya da 2 200Hz'lik Casper monitörde alabilir.

2 tane bundan.

Veya.

1 ya da 2 tane bundan da alabilir şahsen ben olsam 2 tane en üstekinden alırdım veya 1 tane ondan 1 tane bundan alıp karma da yapabilir.

2'si de çöp.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı