[Toplandı] i3 6100 ve R9 380 Sistem

Tabi monitör f/p ürünü diyebiliriz 316 TL'ye aldım ve gayet memnunum gerek boyutu gerek görünüm tek eksiği IPS olmaması.

Güç kaynağı çok iyi hocam şuan bir sıkıntı çıkarmadı toplam maliyet bana 2620 TL :) eğer sadece PSU'yu soruyorsanız 193 TL

Hayır termal macun sürmedim stok fanı direk koydum :) monitör dediğim gibi bence f/p ürünü aldığınızda sizi üzmez parlaklık ayarını yapmadığınızda göz yorabilir ama ben önceden CRT monitör kullandığım için alışamamış da olabilirim :D
Kutu içeriğinde DVI kablosu var mı?

Merhaba,
Sisteminiz hayırlı olsun.

İşlemci bölgesinin tam ortasından ekran kartına kadar olan mesafeyi ölçüp yazabilir misiniz acaba? (Hâlâ stok fan kullanıyorsanız stok fan simetrik bir yapıda olduğu için stok fanın tam ortasından itibaren ölçebilirsiniz.)

Ben de benzer ürünlerle bir sistem topladım ama ekran kartım yok. Şu an işlemci için bir soğutucu araştırması yapıyorum. İleride alırsam ekran kartı olarak R9 380 modelini alırım. O yüzden şu an alacağım işlemcinin ileride ekran kartının takılmasını engellememesi için bu bilgiye ihtiyacım var.

Merhaba,
Sisteminiz hayırlı olsun.

İşlemci bölgesinin tam ortasından ekran kartına kadar olan mesafeyi ölçüp yazabilir misiniz acaba? (Hâlâ stok fan kullanıyorsanız stok fan simetrik bir yapıda olduğu için stok fanın tam ortasından itibaren ölçebilirsiniz.)

Ben de benzer ürünlerle bir sistem topladım ama ekran kartım yok. Şu an işlemci için bir soğutucu araştırması yapıyorum. İleride alırsam ekran kartı olarak R9 380 modelini alırım. O yüzden şu an alacağım işlemcinin ileride ekran kartının takılmasını engellememesi için bu bilgiye ihtiyacım var.
Hocam alacağınız işlemci soğutucu büyük galiba o yüzden temkinli gibisiniz. Bu anakartların ve soğutucuların belli standardı vardır. Ne RAM slotlarınıza değer ne de ekran kartınıza. İçiniz rahat olsun. :D

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı