[Toplandı] RTX 3080 ve Ryzen 5900X sistem

Hayırlı olsun. Toplanmış hali yok mu?
Yarın gün içinde arkadaşla beraber toplamaya başlıycaz, gün içinde güncellerim son halini =)
Valla benim sistemim böyle olsun asla bir yerde paylaşmazdım nazar diye bir şey var.
Topladığım ilk sistemi de burada paylaşmıştım. İki sene oldu maşallah tık demedi daha =)

Hocam sistem için parayı nereden buldunuz?
Yaş 29 ve güzel bir işe sahibim =)
Hayırlı olsun, çok güzel sistem olmuş. İşlemci soğutucunuz hakkındaki görüşlerinizi ileride duymak isterim ben de almayı planlıyordum.
NZXT Z73 ile arasında kalmıştım ama Türkiye'de Z73 bulamayınca buna karar kıldım. Sistemi topladığım zaman yorumlarımı yazarım.

Hayırlı olsun hocam ama anlamadığım bir şey var depolama kullanımınız nasıl bilmiyorum ama 1 TB SSD almak daha iyi olurdu sanki.

Hayırlı olsun, güle güle kullanın. Bi' de ekran kartı satın alma taktiği verir misiniz? Ciddiyim, 3060Ti almak istiyorum.
7/24 50 tane sitede F5'e basmak, yalan yok
RTX 3080'i nerden satın aldınız?
Site adını paylaşabiliyor muyuz ?
Sistemin birkaç parçası benim hayatımda görmediğim para ediyor.
Hayırlı olsun hocam.

Yatmıyorsun sadece ekran kartı stoklarını kovalıyorsun.
Tahminim.
Aynen öyle. Benden çok gerçi arkadaşım kovaladı ben o sırada işim nedeniyle yurtdışındaydım =)
Hayırlı olsun iyi günlerde kullanın inşallah o sitemde sadece LoL falan oynamazsiniz
Dota varken LoL ? Radarda Cyberpunk 2077 ve Assasin's Creed Valhalla var şimdilik.
Hayırlı olsun hocam ama anlamadığım bir şey var depolama kullanımınız nasıl bilmiyorum ama 1 TB SSD almak daha iyi olurdu sanki.
Oynamadığım oyunları genelde siliyorum, fazlasıyla yetiyor.

Site adını paylaşabilirsiniz sorun yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…