Toplanılan R9 7950X3D sistemde uyumluluk sorunu olur mu?

Şemuyel

Femtopat
Daha fazla  
1718798554064.png

Bu sistem için sıvı soğutma kesinlikle gerekli hocam. O işlemciye b serisi anakart daha iyi olabilirmiş ama sıkıntı çıkarmayacaktır. SSD tarafındada o fiyata 2 TB'lik SSD'ler mevcut mesela şu ssd.Ekran karti nedir?

Son düzenleme:
Bu sistem için sıvı soğutma kesinlikle gerekli hocam. O işlemciye b serisi anakart daha iyi olabilirmiş ama sıkıntı çıkarmayacaktır. SSD tarafındada o fiyata 2 TB'lik SSD'ler mevcut mesela şu ssd.Ekran karti nedir?
Bahsettiğiniz ssd5 bin mb okuyor diğeri7binin üzeri
Oyuna yönelik almadığım için sistemi işlemciyi sıvı soğutma almadım ekran kartım mevcut rx580 kullanacağım normal ufak tefek oyunlarda işlemci pek ısıncağını düşünmüyorum sizinde düşüncelerinizi tekrar beklerim teşekkürler

Screenshot_20240629-194142.png

Son düzenleme:
Bahsettiğiniz SSD5 bin MB okuyor diğeri7binin üzeri
Oyuna yönelik almadığım için sistemi işlemciyi sıvı soğutma almadım ekran kartım mevcut RX580 kullanacağım normal ufak tefek oyunlarda işlemci pek ısıncağını düşünmüyorum sizin de düşüncelerinizi tekrar beklerim teşekkürler

Eki Görüntüle 2236631

Hocam böylesine güçlü bir işlemci için RX580 kullanılmaz. Ufak tefek oyun içinde bu işlemci alinmaz. SSD içinde emin olun o 2K MB kendini size hissettirmeyecektir.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı