Toplanılan RX 7900 GRE R5 7500F sistem nasıldır?

anilcem09

Femtopat
Daha fazla  
İlk defa sistem topladım. Sürekli Technopat'taki yorumları okuyarak yaptım. Fiyat ve parçalar açısından yorumunuzu beklerim.
Hedefim güncel oyunları kaliteli grafiklerle oynamak ve 5 sene de geçse en azından ayarları orta ayarlarda oynayarak devam ettirmek.

MSI Pro B650-P Wi-Fi 5700 TL.
AMD Ryzen 5 7500F 5700 TL.
MSI Core Liquid V2 240 mm 2500 TL.
Kioxia Exceria Pro 1 TB 3000 TL.
Patriot Viper Venom 6000 mh 2x16 GB 3600 TL.
Raijintek ponos Ultra MS4 2500 TL.
XPG Pylon 750W PSU 2000 TL.
PowerColor RX 7900 GRE hellhound 21.700 TL.

46.700 TL toplam ekim 2024 itibari ile (1350 dolar )

Son düzenleyen: Moderatör:
SSD olarak:

Sıvı soğutucu olarak:

SSD ve soğutucuyu attıklarım ile değiştirirseniz çok daha kaliteli ve iyi bir sisteminiz olmuş olur hocam.

SSD olarak:

Sıvı soğutucu olarak:

SSD ve soğutucuyu attıklarım ile değiştirirseniz çok daha kaliteli ve iyi bir sisteminiz olmuş olur hocam.
SSD ve soğutucuda indirimin gazına gelip almış bulundum. İade edip değiştirmem gerekecek kadar etkili mi yoksa uğraşma fark çok fazla değil der misiniz ?

Sıvı soğutma pek iyi değil. Giriş seviyesinde bir soğutma. Tabii ki 7500F'i soğutabilir ancak keşke tam fikir alıp öyle sipariş verseydiniz. SSD ise kötü değil güzel ancak Renegade daha güzel tercih olurdu.

SSD ve soğutucuda indirimin gazına gelip almış bulundum. İade edip değiştirmem gerekecek kadar etkili mi yoksa uğraşma fark çok fazla değil der misiniz?

Soğutmayı iade edip attığımı al. Performansı Arctic lf 3'ten daha iyi. SSD'yi yine iade edip Kingston almanızı öneririm. Bende Kioxia DRAM'li M.2 SSD var %84'e kadar düştü sağlığı. Diğer SSD'lerim %98 ve %100 hala. Diğer parçalar gayet iyi.

Tom'un Donanım Kararı​

Enermax'ın Liqmaxflo 360'ı makul bir fiyata en üst düzey soğutma performansı ve düşük gürültü seviyeleri sunar. Bu AIO ile yanlış gidemezsiniz.

Artıları​

• +
    Düşük gürültü seviyeleri
  • +
    Harika soğutma performansı
  • +
    Kullanıcı hizmeti dostu
  • +
    Uygun fiyat

Eksileri​

• -
    VRM fanı pompa hızına bağlıdır

Soğutmayı iade edip attığımı al. Performansı Arctic lf 3'ten daha iyi. SSD'yi yine iade edip Kingston almanızı öneririm. Bende Kioxia DRAM'li M.2 SSD var %84'e kadar düştü sağlığı. Diğer SSD'lerim %98 ve %100 hala. Diğer parçalar gayet iyi.

Tom'un Donanım Kararı​

Enermax'ın Liqmaxflo 360'ı makul bir fiyata en üst düzey soğutma performansı ve düşük gürültü seviyeleri sunar. Bu AIO ile yanlış gidemezsiniz.

Artıları​

• +
    Düşük gürültü seviyeleri
  • +
    Harika soğutma performansı
  • +
    Kullanıcı hizmeti dostu
  • +
    Uygun fiyat

Eksileri​

• -
    VRM fanı pompa hızına bağlıdır