Pek sanmam. Burası konu dışı değil mi?Birazdan gereksiz mesaj diye hepimize çatır çutur ban atacaklarmış gibi geliyor. Dokunmayın konu dışımıza.
Pek sanmam. Burası konu dışı değil mi?Birazdan gereksiz mesaj diye hepimize çatır çutur ban atacaklarmış gibi geliyor. Dokunmayın konu dışımıza.
Sende estağfurullah.Katılıyorum bu ikisi adamdır.
Pek sanmam. Burası konu dışı değil mi?
Biz bu kadar yardım sever ve kardeşlerimizi seviyor isek elbet bizde moderatör olacağız belki aynı kalacağız tabi sadece moderatör yazıyor diye bir şey olmaz ama en azından ceza yemez (gerektiğinde) atarız.Burada güvenli bir yer yok
Ne cezası? Anlat merak ettim "has" Technopat, eski toprak.
herkes birbirinin bildiğinin yanlış olduğunu, tek doğrunun kendi söylediği olduğunu düşünüyor.
Merak etme burda gayet güzel kardeşlerimiz var evel Allah düzeltiriz. Boş ceza atmak yerine hiç yoktan milletle ilgileniriz.@mstfaozder Sen benimle aynı şeyleri düşünüyorsun hep.
Ben de yönetici olup burayı düzeltmeyi düşünmüştümde ondan bile soğuttular yahu :/
Sonun benim gibi olmaz umarım
Arkandayız hocam.@mstfaozder Sen benimle aynı şeyleri düşünüyorsun hep.
Ben de yönetici olup burayı düzeltmeyi düşünmüştümde ondan bile soğuttular :/
Sonun benim gibi olmaz umarım
Çatır çutur, sevdim bu tabiri [emoji23] . Umarım dediğiniz olmaz hocam.Birazdan gereksiz mesaj diye hepimize çatır çutur ban atacaklarmış gibi geliyor. Dokunmayın konu dışımıza.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.