Çözüldü Toplu dosya kurulumu nasıl yapılır?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

himen550

Hectopat
Daha fazla  
30'dan fazla program format sonrası tek tek yüklemek zorunda kalıyorum. NTLite diyenler, rica ediyorum cevap yazmasin.

Tüm exe setup, dosyaları tek seferde yükleyen bir DVD hazırlandığını görmüştüm. 2006 yıllarında format CD yanında hediye veriyordu, firmalar değil kafeci abiler. Açtığında seçip tüm programları yükleme setup hazirliyorlardi.

Şu an lazım oldu. Böyle bir setup hazırlanabilir mi? İlgili konuyu nasıl soracağımı bilmediğim için uzunca anlattım. Yardımlarınız için şimdiden teşekkür.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Elimde a. Exe dosya var .
İçini açalım ve yeni bir setup hazirlayalim .
Dosya yükleme yerini de program files yapalım .
Buraya kadar becerebilirim veya deneyebilirim .
Sorun şu ki , program ekle kaldır yerinde görünecek mi .
A.exe olarak kurduğum gibi işlem görecek mi ?
Dosya kopyala yapıştır yapmak ile setup calistirmanin bir etkisi var mı ? İzinler lisanslar veya yetkilendimeler vs .
Ona ayrı bir konu açmalıyim ;
Dediğin program yöntemleri araştıracağım .
Tek tek uğraşıp 1 sefer uğraşırım .

Cevap için teşekkürler ninite yine karşıma çıktı ve o programdan nefret ediyorum.
Soruda nlite yazmışım yanlışlıkla .
Ninite harici çözüm bulmayı umuyorum.
Hocam

Evet 3. paragrafta ismi geçen programa bütün kurulum işlemlerini tanımlayabiliyorsun ancak ücretsiz versiyonu var mı veya demosu ona bakmadım.

Yaptığın tek değişiklik programı yükleyecek bir program kullanıyor olman, yükleme sistemi değişmediği için kaldır yeri oluşturulacak zorunlu - eğer sen programda ayrı bir tanımlama koymadıysan.

Karmaşık programlar için kopyala yapıştır çoğu zaman çalışmaz veya stabilite sağlayamaz. Sistem içinde gerekli çalışma izinleri, program alt yapıları ve erişimlerine tanımlama alamaz çünkü "sistem"de yoktur.

Ninite, RuckZuck ve benzerleri internet üzerinden yüklemelerine erişilebildiğimiz basit ve yaygın programlar için uygunlar. Diğer karmaşık programlar için yüklemelerini, versiyonlarına göre önceden indirip bir kurulum oluşturmak istiyordun zaten.
Batch Install veya Multi Setup olarak geçer konu.

Kırma v.b işlemleri yapılmayacaksa internetten otomatik indiren programlar kullanılabilir Ninite, RuckZuck. Başka işlemler için Silent Install Helper denenebilir.

Silent Install Builder ise internetten indirmeden tüm setleri hazırlayıp, tıklamalar, kopyala yapıştırlar v.b işleri programına göre kaydedip kullanabileceğin bir versiyona sahip.

Batch Install veya Multi Setup olarak geçer konu.

Kırma v.b işlemleri yapılmayacaksa internetten otomatik indiren programlar kullanılabilir Ninite, RuckZuck. Başka işlemler için Silent Install Helper denenebilir.

Silent Install Builder ise internetten indirmeden tüm setleri hazırlayıp, tıklamalar, kopyala yapıştırlar v.b işleri programına göre kaydedip kullanabileceğin bir versiyona sahip.
Dosya kopyala yapıştır yapmak ile setup calistirmanin bir etkisi var mı ? İzinler lisanslar veya yetkilendimeler vs .

Cevap için teşekkürler ninite yine karşıma çıktı ve o programdan nefret ediyorum.
Hocam

Hocam

Evet 3. paragrafta ismi geçen programa bütün kurulum işlemlerini tanımlayabiliyorsun ancak ücretsiz versiyonu var mı veya demosu ona bakmadım.

Yaptığın tek değişiklik programı yükleyecek bir program kullanıyor olman, yükleme sistemi değişmediği için kaldır yeri oluşturulacak zorunlu - eğer sen programda ayrı bir tanımlama koymadıysan.

Karmaşık programlar için kopyala yapıştır çoğu zaman çalışmaz veya stabilite sağlayamaz. Sistem içinde gerekli çalışma izinleri, program alt yapıları ve erişimlerine tanımlama alamaz çünkü "sistem"de yoktur.

Ninite, RuckZuck ve benzerleri internet üzerinden yüklemelerine erişilebildiğimiz basit ve yaygın programlar için uygunlar. Diğer karmaşık programlar için yüklemelerini, versiyonlarına göre önceden indirip bir kurulum oluşturmak istiyordun zaten.

Çözüm

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı