Toplu Şekilde Mesaj iptal etme

Serendiawestern

Centipat
Merhaba!

Vodafone hat kullanıyorum hat nereden baksanız 30 yıllık bir hat gerek. Mağazalardan gerek başka yerlerden durmadan SMS gelip duruyor. Nereden baksanız günde 20 SMS geliyor telefona ve bu mesajların altında iptal etmek için herhangi bir şey yok. Bu SMS'leri nasıl toplu bir şekilde iptal edebilirim?

Merhaba!

Vodafone hat kullanıyorum hat nereden baksanız 30 yıllık bir hat gerek. Mağazalardan gerek başka yerlerden durmadan SMS gelip duruyor. Nereden baksanız günde 20 SMS geliyor telefona ve bu mesajların altında iptal etmek için herhangi bir şey yok. Bu SMS'leri nasıl toplu bir şekilde iptal edebilirim?
Hattını değiştirmelisin, başka yolu yok.

Gelen mesajların sonunda iptal için şuraya SMS gönderin var. Bunların dışında gelen SMS'lerin sonunda
B ile başlayan kodlar var o kodları Google'dan aratıp ve şirketi bulup o şirketlere mail atıp veya arayıp numara listenizden numaramın silinmesini talep ediyorum rahatsız oluyorum derseniz iptal ederler. Ben bir çoğundan böyle kurtuldum hala var sildirmeye devam.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı