Toplu Taşımada Deodorant Kullanmayan İnsanlar

Makaleler
61
Yaz ayında toplu taşıma bu pis ve kültürsüz insanlar yüzünden işkence oluyor adeta!
Cebinde 3 bin TL'lik telefon var, 10 TL deodoranta vermez ama!
Fosur fosur sabahtan akşama kadar sigara içer her gün 10 TL verir sigaraya ama deodorant almaz. Kendini boş ver çevrendekileri de mi düşünmüyorsun arkadaş.
Temizlik imandandır demişler, hem de temizlik bir kültürdür.

Son düzenleyen: Moderatör:
Deodorantı hadi geçtik diyelim. Belki deodorant icat edildiğinden haberdar değiliz ama bu ter kokan insanlar çok büyük ihtimalle yıkanmıyorlar da. Normal olan her insan hayatı boyunca vücut sıcaklığını dengelemek için terler. Buraya kadar her şey normal. Ama sen kalkıpta bir hafta yıkanmadan o ter üstünde kuruya kuruya tekrar terleyip vücudunla tepkiye girince olanlar oluyor. Ter değil insanın pisliği kokmaya başlıyor. Hem de ne koku burun direğine sol kroşe indiriyor mübarek. En kötü gün aşırı duş alınsa ve kişisel temizliğe özen gösterilse belki deodoranta gerek bile kalmayacak.

Bu arada hiperhidrozis rahatsızlığım var. Hem de tek bir bölge değil. Duygu ve duruma göre sular seller gibi terliyorum. Botoks yöntemi ve ter bezlerine klips gibi yöntemler mevcut. Maliyetli ve duruma göre tam çözüm vermeyebiliyormuş. Gittik envai çeşit kremler, perspirantlar aldık kullanıyoruz. Deli gibi terliyorum ama kokmuyoruz. İnsanoğluna zarar vermiyoruz. Bunun bilincinde olup bu denli terleyip bir yandan da acaba ter kokuyor muyum diye şüpheye düşmekte cabası. Aşırı terleyen ve çözüm arayanlar derneği saygılar sunar. kib.

Kimsenin 10 TL'nin lafını yapacağını sanmıyorum açıkçası. Bence insanlar kişisel bakımlarına özen göstermiyorlar. Veya dediğiniz gibi kültür yok. Ne olur yani evden çıkarkene 1 dakikanı ayırıp sıksan? Aynı şey cuma namazlarında da oluyor. Otobüsü geçtim camiye bari temiz gidin!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…