Steam Topluluk yasağı

JunQhan

Decapat
Hesabımda 3. parti siteler sebebi ile topluluk yasağı gelmişti ama kaldırıldı. Bu yasak hesap geçmişinde gözüküyor mu? VAC tarzı hesap imajı/değeri düşürücü bir etkisi var mıdır?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hesabımda 3. parti siteler sebebi ile topluluk yasağı gelmişti ama kaldırıldı. Bu yasak hesap geçmişinde gözüküyor mu? VAC tarzı hesap imajı/değeri düşürücü bir etkisi var mıdır?
Hesabını atar mısın? Kaldırıldıysa hesabında gözükmeyecek bir etkisi de olmayacaktır.

nasıl kaldırdın knk ehsabın banını banada oldu aynısı

Bu hesap, Steam'e şüpheli içerik gönderdiği veya bunları olumlu oyladığı için kilitlendi. şşu nedenlerden dolayı yasaklanmış desteğe mesaj attım ama hala grei cevap alamadım bandaa yardımcı olurmsuun rica etsem​

nasıl kaldırdın knk ehsabın banını banada oldu aynısı

Bu hesap, Steam'e şüpheli içerik gönderdiği veya bunları olumlu oyladığı için kilitlendi. şşu nedenlerden dolayı yasaklanmış desteğe mesaj attım ama hala grei cevap alamadım bandaa yardımcı olurmsuun rica etsem​

Desteğe yazmıştım sanırım, kendisi düzelmişti sonradan.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı