Toplum içinde yanlış tanıtılmak

Yani kursum yakında başlıyacak oradaki konusma tavrım ve durusum onların düşüncesini değiştirirmi.
Ben sanmıyorum babanın anlattığı kişiler kulaktan kulağa senin küfürden hoşlanmadığını birbirine aktaracağını. Sanmam ama öyle birşey olsa bile senin onlar üzerinde ilk bıraktığın imaj çok daha baskın olacaktır.

Ben sanmıyorum babanın anlattığı kişiler kulaktan kulağa senin küfürden hoşlanmadığını birbirine aktaracağını. Sanmam ama öyle bir şey olsa bile senin onlar üzerinde ilk bıraktığın imaj çok daha baskın olacaktır.

Yani ilk günden tavrını ortaya koymalısın diyorsun.

Yani ilk günden tavrını ortaya koymalısın diyorsun.
Bence pek gerek yok. O sizin kişiliğinize bağlı. Eğer herkes ilk defa başlıyorsa pek baskın olmanıza gerek yok ama siz oraya geç girdiyseniz kendinizi tanıtıp çevreye katılmanız daha iyi olacaktır. Unutmayın oradaki insanların sizin lisedeki arkadaşlarınızdan hiçbir farkı yok. Kimse dıştan göründüğü gibi veya başkasının anlattığı gibi değildir, bunu o yaşta bile anlar herkes, siz de anlamışsınız zaten.

Bence pek gerek yok. O sizin kişiliğinize bağlı. Eğer herkes ilk defa başlıyorsa pek baskın olmanıza gerek yok ama siz oraya geç girdiyseniz kendinizi tanıtıp çevreye katılmanız daha iyi olacaktır. Unutmayın oradaki insanların sizin lisedeki arkadaşlarınızdan hiçbir farkı yok. Kimse dıştan göründüğü gibi veya başkasının anlattığı gibi değildir, bunu o yaşta bile anlar herkes, siz de anlamışsınız zaten.

Yanı herkesle aynı başlayacagım sadece o anki konusmada o yetkılılerin benı oyle tanımalarını ıstemıyorum yani muhabbetim sayesinde herkes benim nasıl biri olduğumu anlar diye düşünüyorum.

Yanı herkesle aynı başlayacagım sadece o anki konusmada o yetkılılerin benı oyle tanımalarını ıstemıyorum yani muhabbetim sayesinde herkes benim nasıl biri olduğumu anlar diye düşünüyorum.
Yetkilileri topla bir odaya ana bacı düz git. Parasıyla değil mi?(!)

Siz daha fazla katılmayın bu konuya artık daha bence.

Onda şüphem yok zaten sadece bilmiyorum kafaya taktım böyle bir şeyi.
Sıkıntı yapma fazla. Çoğu hoca zaten dershanede sana çok düzgün çocukmuşsun gibi davranır ve öyle düşünmek ister. Çünkü yanında küfür etmezsin. Çıkıp da millete ''ha ha bu çocuğun az arkadaşı var, küfür edenlerden de hoşlanmıyor.'' diye koridorda koşturacak değiller.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

• Technopat Haberler

Geri
    Yukarı