Av2xnn
Centipat
- Makaleler
- 10
Daha fazla
Daha önce benim gibi düşünen oldu mu bilmiyorum ama bu androidoyun.club'ın yapımcısı olarak bilinen Toprak Koç gerçekten tek bir kişi mi? Belki soru size biraz saçma gelmiş olabilir ama düşünün 12 yıl boyunca her gün usanmadan bıkmadan birkaç oyun (12 yıl boyunca toplam 22Bin oyun ediyor) yükleyen, sosyal medya hesaplarında binlerce takipçisi olmasına hiçbir şey paylaşmayan, oyun modlama konusunda uzman olmasına rağmen bilgi vermeyen,
İnternette sadece kendisine ait 3 fotoğrafı olan (gerçekten kendisine ait olup olmadığı hakkında bir fikrimiz yok), bir kişi. Gerçekten bu kadar uzun süre boyunca hiç bıkmadan oyun modlaması çok değişik, tek bir kişinin bunu yapmasının mümkğn olduğunu düşünmüyorum arkada bir ekip vesaire olabilir mi sizce? Hem sitede reklam vesairede yok, bu siteyi ayakta tutan ve ona bunları yapmasını sağlattırabilecek parayı nereden kazanıyor olabilir ki? Oyunu indirmek için tuşa bastığımızda çıkan reklamlardan da pek para kazandığını zannetmiyorum. Hadi diyelim buradan para kazanmıyor, e o zaman başka bir kaynak olması gerekecek ama her gün 4-5 adet oyun yüklemesi ve yorumların neredeyse hepsine cevap vermesi başka bir işte çalışabilecek zamanının olduğu düşüncesini öldürüyor gibi.
Son düzenleyen: Moderatör: