Topraklama olmayan prizde masaüstü bilgisayar çalıştırmak zararlı mıdır?

Yıldıray60

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar ben yeni bir PC aldım ama oyunlardan atıyor, donuyor, mavi ekran veriyor. Bu topraklamadan kaynaklanabilir mi? Çünkü garantiye yolluyorum test ediyorlar bir şey çıkmıyor ama bana gelince sorunlar bitmiyor. Bu sefer BIOS eski sürümmüş onu güncellemişler ve Windows 10 kurmuşlar. Sizce hata düzelmiş midir veya topraklamadan dolayı mı oluyordur?

Son düzenleyen: Moderatör:
Yüksek ihtimalle statik elektrik birikiyordur anakartın sağlıklı çalışması için öncelikle elektriği sağlıklı almanız lazım sistemin güvenliği için şart zaten yine sorun devam ederse konu açarsınız hal olur elbette. Çok sağ olun.

Yüksek ihtimalle statik elektrik birikiyordur anakartın sağlıklı çalışması için öncelikle elektriği sağlıklı almanız lazım sistemin güvenliği için şart zaten yine sorun devam ederse konu açarsınız hal olur elbette.

İnşallah düzelmiştir kaç gündür canımı sıkıyor vallahi.

Yüksek ihtimalle statik elektrik birikiyordur anakartın sağlıklı çalışması için öncelikle elektriği sağlıklı almanız lazım sistemin güvenliği için şart zaten yine sorun devam ederse konu açarsınız hal olur elbette.

Bir de cihaza dokununca elektrik çarpıyor ondan dolayı bence o yüzden kasa degiştirin dedim değiştirmişler sonçare topraklama artık.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı