Resul1780 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Ağustos 2018 Mesajlar 1.671 Makaleler 1 Çözümler 11 10 Mayıs 2021 #11 Oresou dedi: İkisi aynı şey fakat bütün evlerde koruma olduğundan emin değilim. Genişletmek için tıkla... Bir evde topraklı priz olsa bile akım korumalı bir priz kullanmamız gerekmez mi? Kismebaby dedi: Onun bahsettiği sigorta kutusuna takılan kaçak akım rölesidir yani elektrik gidip geldiginde bir miktar korur akım korumalı priz biraz daha farklı. Genişletmek için tıkla... Reis sen bu işlerden anlıyorsun gibi sence akım korumalı aldığım priz bilgisayarı korur mu?
Oresou dedi: İkisi aynı şey fakat bütün evlerde koruma olduğundan emin değilim. Genişletmek için tıkla... Bir evde topraklı priz olsa bile akım korumalı bir priz kullanmamız gerekmez mi? Kismebaby dedi: Onun bahsettiği sigorta kutusuna takılan kaçak akım rölesidir yani elektrik gidip geldiginde bir miktar korur akım korumalı priz biraz daha farklı. Genişletmek için tıkla... Reis sen bu işlerden anlıyorsun gibi sence akım korumalı aldığım priz bilgisayarı korur mu?
Kismebaby Kilopat Katılım 5 Eylül 2017 Mesajlar 615 Makaleler 1 Çözümler 4 Yer ŞANLIURFA Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Mayıs 2021 #12 Resul1780 dedi: Bir evde topraklı priz olsa bile akım korumalı bir priz kullanmamız gerekmez mi? Reis sen bu işlerden anlıyorsun gibi sence akım korumalı aldığım priz bilgisayarı korur mu? Genişletmek için tıkla... Ben kullanmıyorum faydası olduğunu sanmıyorum ama evde kaçak akım rölesi yoksa mutlaka taktır o daha önemli ha para çok diyorsan ek güvenlik hep iyidir
Resul1780 dedi: Bir evde topraklı priz olsa bile akım korumalı bir priz kullanmamız gerekmez mi? Reis sen bu işlerden anlıyorsun gibi sence akım korumalı aldığım priz bilgisayarı korur mu? Genişletmek için tıkla... Ben kullanmıyorum faydası olduğunu sanmıyorum ama evde kaçak akım rölesi yoksa mutlaka taktır o daha önemli ha para çok diyorsan ek güvenlik hep iyidir