Topraksız prizde laptop kullanmak sorun olur mu?

Mr_Emir

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba herkese, Excalibur G870 Gaming laptopum var kullandığım prizde topraklama yok. Cihazın üzerinde parazitlenme oluyor statik elektrik gibi elinizi sürtüğümde oluyor elimde klavyede hep rahatsız ediyor. Herhangi bir sorun olur mu? Akım korumalı taktım bir de hala aynı sorun oluyor. Korkuyorum laptopa bir şey olur diye.

Merhaba herkese, Excalibur G870 Gaming laptopum var kullandığım prizde topraklama yok. Cihazın üzerinde parazitlenme oluyor statik elektrik gibi elinizi sürtüğümde oluyor elimde klavyede hep rahatsız ediyor. Herhangi bir sorun olur mu? Akım korumalı taktım bir de hala aynı sorun oluyor. Korkuyorum laptopa bir şey olur diye.

Hocam topraklama ile ilgisi olduğunu düşünmüyorum. Belki montaj hatalı olabilir.

Teknik servise danışmanız en iyisi olacaktır.

Ben üniversite okuduğum için ayrı eve çıktım bu evdede böyle sorun var elektrikçi çağırayım en iyisi detaylı bir baksın.

Pahalıya patlar hocam bir de kurnaz birisine denk gelirseniz sıkıntı.

Hocam şarja taksam sorun olur mu peki Akım korumalı priz işe yaramazmı hocam

Siz bu evde sadece prize diz üstü mü bağlıyorsunuz. Topralama elektrikli cihazlar için gerekli hatta kaçak akım içinde ilave sigortaların orada ilave si olması gerekiyor artık. Biriken fazla yük cihazlarda kalırsa hem sizi rahatsız eder hem de bozulma olasılığı arttırır.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı