Toptan PC nereden alabilirim?

GameGaraj'da 3 k ya çok uygun bir sistem var güvenilir bir site mi bilginiz var mı?
Güvenilir güvenilir de, denilene göre kasa kapağını açsanız dahi garanti kapsamından çıkıyormuş.
Enişteme miras kaldı benim hayalimi gerçekleştirecek ilk başta 10 masa olacak her şeyi kendim yönetip büyüteceğim.Ve saati 3.5 fazla birşey değil tutmamasının imkanı yok civarda adam akıllı cafe yok 5 km gidiyorlar oyun oynamak için
Bir hesap yapalım. Aldığınız şeyleri 12 taksit üzerinden aldığınızı düşünerek aylık 10000tl taksit verdiğinizi varsayalım. (Peşin alacağınızı biliyorum sadece kar olur mu diye hesap yapıyorum)
Günlük ortalama 8 saat oturulduğunu düşünelim bit bir masada. Toplam 10 masadan 80 saat. 80x3.5 günlük 280 lira gelir. 280x30 8400 ediyor.
Aylık ortalama geliriniz 8400. Gideriniz ise sadece taksiti sayarsak 10000. Ki bunun elektriği, yanında çalıştıracağın çalışanı vb. vb. si var.
Tavsiyem 10000. yerine 5000 6000 gibi bilgisayarlar alıp 3 lira gibi fiyat çekmeniz.

Son düzenleme:
Güvenilir güvenilir de, denilene göre kasa kapağını açsanız dahi garanti kapsamından çıkıyormuş.

Bir hesap yapalım. Aldığınız şeyleri 12 taksit üzerinden aldığınızı düşünerek aylık 10000TL taksit verdiğinizi varsayalım. (Peşin alacağınızı biliyorum sadece kar olur mu diye hesap yapıyorum)
Günlük ortalama 8 saat oturulduğunu düşünelim Bit bir masada. Toplam 10 masadan 80 saat. 80X3.5 günlük 280 lira gelir. 280x30 8400 ediyor.
Aylık ortalama geliriniz 8400. gideriniz ise sadece taksiti sayarsak 10000. ki bunun elektriği, yanında çalıştıracağın çalışanı vb. vb. Si var.
Tavsiyem 10000. yerine 5000 6000 gibi bilgisayarlar alıp 3 lira gibi fiyat çekmeniz.

Çalışan yok başında annem ile ben duracağım ve işleri yola koyduktan sonra enişteme ödeyeceğim adamın acelesi yok ben ödeceğim diye tutturdum.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı