Bulunduğum yer, Hatay'ın Erzin ilçesi, burada 5 liralık kulaklıkları 60 lira gibi yüksek fiyatlara satıyorlar, satarken bir de;
-"Bak bunun içinde ekstra kulakçıklar var." gibi, övebilecekleri ne varsa övmeye çalışıyorlar. Biliyorum ki, Türkiye'nin her yerinde görülebilecek bir manzara fakat artık gerçekten taştım!
Gösterdiği kulaklıkları, eve gelince hususi olarak internetten araştırdım. Aslında bu manzarayla karşılaşacağımı tahmin ediyordum, ama yine de bir ihtimal 30 liraya kulaklık bulurum dediğim her yer, 5 liralık kulaklıkları 50-100 lira arası satıyordu. Bu sebeple canıma tak etti! Aldığım her kulaklık 1 ay gidiyor, günde saatlerce kullanan biriyim, aylık bir şeye abone olmuş gibi 25-30 TL vermekten bıktım.
Bu konu ile sizi meşgul etme sebebim ise değerli tavsiyelerinizi almak ;
Doğru mu bilmiyorum ama, ben en basit en ucuz şeyi arıyorum artık. Çünkü bir kulaklığa 600 TL vermiyorsanız, ister 100 TL verin ister 3 TL, aynı tas aynı hamam.
- O nedenle 5 lira gibi fiyata toptan kulaklık almak istiyorum, çok seçeneğim olmasa da internetten daha önce alıp kullandığınız ucuz kulaklık oldu mu, deneyimleriniz nelerdi?
- 100 Liradan 5 liralık toptan kulaklık alanınız oldu mu ya da üst segment bir kulak içi kulaklık satın almamı önerir miydiniz?
- Daha önce Razer, Sennheiser kullananlar memnun kaldınız mı? Ne kadar süre ne şartlarda kullandınız?
- Üst segmentlerde post rock, post senfonik tarzı müziklerin arkadaki yaylı seslerinin kalitesinden memnun kaldınız mı? (Yoksa o kadar paraya değmez miydi ?)
Şimdiden teşekkür ediyorum.