Tor ağının güvenlik seviyesi nasıl?

O kanaldan çıkarken gerçek IP adresin meydana geliyor. Maksimum gizliliği falanda sunmaz.

Sizinle daha fazla ilgilenmeyeceğim zaten kendi geminizi kendiniz batırdınız.

Türkiye konusunda bende şaşırdım açıkçası, normale gelecek olursak fıb'in danışmanlığında tor şu anda yasaklanmamış durumda, elbette günümüze kadar birçok avukat soruşturma başlattı, dava bile açıldı, davayı kazananlar oldu ancak yüksek kurul onaylamadı ve tarayacı kapanmadı, tor iyi amaçlada kullanılır kötü amaçlada, kapanmama sebebini bende çok bilmiyorum. Sılk road gibi siteler tor kullanıyordu, Dark Web'e girerkenki gibi amaçlarla ve hiçbir sorun çıkmıyordu. Bir gün bir kafede otururken sahibi internetten bir kişiye ismini ve kişiliğini biraz anlattı, sonucundada derhal tutuklandı.

IP yi görebilir ancak şifreli, (77.XX.XX.98) gibi, arkadaş kendini zaten rezil etti.

Kendimi nasıl rezil edeyim kendiniz diyorsunuz maksimum gizliliği sunar diye kaynak @darkinbox fazla takmamak gerekiyor. Wikipedia da biraz araştırmanızı öneririm.

Tamamen korunaklı (pv+4) bağdaştırıcısı, VPN aracısını açtığın an başka bir evrendesin. Kimse bulamaz seni.

Bu mantık çok yanlış gizlilik bu değildir ayrıca.

Wikipedianın güncel oyu forum olarak 1.7 bilgi olarak oyun sitesi fandom da 4.4 gündelik olarak 0.3. Şimdi tekrar söyleyin, ben 0.3 oy alan bir kaynağa mı güveneceğim?

Doğru @darkinbox kaynağına güvenicez.
Tmm dostum, o kadar zanlı ve suçlu o zaman neden tor onların bilgilerini paylaştığı (!) halde seneler sonra yakalanıyor ve göz altına alınıyor, günümüzde halen daha arananlar var ve torun gizlileştirilmiş proxy ağını kullanıyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…