Tor ağının güvenlik seviyesi nasıl?

O kanaldan çıkarken gerçek IP adresin meydana geliyor. Maksimum gizliliği falanda sunmaz.

Sizinle daha fazla ilgilenmeyeceğim zaten kendi geminizi kendiniz batırdınız.

Peki tor neden legal bir şey bu durumda? Sonuçta illegal şeylerde ne olursa olsun ne yazarsa yazsın bilgileri vermek zorunda değil mi? Özellikle günümüz türkiyesinde yasaklanmaması ve kolayca erişilebilir olması ilginç değil mi?

Türkiye konusunda bende şaşırdım açıkçası, normale gelecek olursak fıb'in danışmanlığında tor şu anda yasaklanmamış durumda, elbette günümüze kadar birçok avukat soruşturma başlattı, dava bile açıldı, davayı kazananlar oldu ancak yüksek kurul onaylamadı ve tarayacı kapanmadı, tor iyi amaçlada kullanılır kötü amaçlada, kapanmama sebebini bende çok bilmiyorum. Sılk road gibi siteler tor kullanıyordu, Dark Web'e girerkenki gibi amaçlarla ve hiçbir sorun çıkmıyordu. Bir gün bir kafede otururken sahibi internetten bir kişiye ismini ve kişiliğini biraz anlattı, sonucundada derhal tutuklandı.

Peki Tor neden legal birşey bu durumda? Sonuçta illegal şeylerde ne olursa olsun ne yazarsa yazsın bilgileri vermek zorunda değil mi? Özellikle günümüz Türkiyesinde yasaklanmaması ve kolayca erişilebilir olması ilginç değil mi?

Eki Görüntüle 1994966
Konuyu yanlış kaçırmış olabilirim lakin exit nodelerin IP adresini görebilmesi geri kalan 2 nodenin amacını yok etmez mi? Burda yazana göre de görememesi lazım.
IP yi görebilir ancak şifreli, (77.XX.XX.98) gibi, arkadaş kendini zaten rezil etti.

Sizinle daha fazla ilgilenmeyeceğim zaten kendi geminizi kendiniz batırdınız.

Öncelikle saygınızı takının ve kardeş gibi çağ öncesi ifadeler kullanmayın. Torun kullanıcı anlaşmasına göre hiçbir veriyi yayma hakkı yoktur, zaten bu sebeple gizlilik için en çok kullanılan taraycıdır, ağ öncesi IP niz onların servisine şifrelenmiş olarak gider (77.xx. Xx. 98) vb. tor size sunabileceğini en maksimum gizliliği sunar.

IP'yi görebilir ancak şifreli, (77.xx. Xx. 98) gibi, arkadaş kendini zaten rezil etti.
Kendimi nasıl rezil edeyim kendiniz diyorsunuz maksimum gizliliği sunar diye kaynak @darkinbox fazla takmamak gerekiyor. Wikipedia da biraz araştırmanızı öneririm.

1698577314359.png

Tamamen korunaklı (pv+4) bağdaştırıcısı, VPN aracısını açtığın an başka bir evrendesin. Kimse bulamaz seni.

Bu mantık çok yanlış gizlilik bu değildir ayrıca.

Kendimi nasıl rezil edeyim kendiniz diyorsunuz maksimum gizliliği sunar diye kaynak @darkinbox fazla takmamak gerekiyor. Wikipedia da biraz araştırmanızı öneririm.

Eki Görüntüle 1994974

Bu mantık çok yanlış gizlilik bu değildir ayrıca.
Wikipedianın güncel oyu forum olarak 1.7 bilgi olarak oyun sitesi fandom da 4.4 gündelik olarak 0.3. Şimdi tekrar söyleyin, ben 0.3 oy alan bir kaynağa mı güveneceğim?

Doğru @darkinbox kaynağına güvenicez.
Tmm dostum, o kadar zanlı ve suçlu o zaman neden tor onların bilgilerini paylaştığı (!) halde seneler sonra yakalanıyor ve göz altına alınıyor, günümüzde halen daha arananlar var ve torun gizlileştirilmiş proxy ağını kullanıyorlar.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı