Dün Sanalüstü 2 filmini izledim (tavsiye ederim güzel film). Ben de Deep Web'e gireyim dedim ve Tor indirdim. DC'de arkadaşı çağırıp yayın açtım. Girdim 5-10 dakika takıldım çıktım. Sabah uyandığımda PC'de McAfee yüklüydü ve diskimde 8 GB yer azalmıştı. Diski Update dosyalarını silerek hallettim ama McAfee nasıl indi hala bilmiyorum.
Dün Sanalüstü 2 filmini izledim (tavsiye ederim güzel film). Ben de Deep Web'e gireyim dedim ve Tor indirdim. DC'de arkadaşı çağırıp yayın açtım. Girdim 5-10 dakika takıldım çıktım. Sabah uyandığımda PC'de McAfee yüklüydü ve diskimde 8 GB yer azalmıştı. Diski Update dosyalarını silerek hallettim ama McAfee nasıl indi hala bilmiyorum.
Dün sanalüstü 2 filmini izledim (tavsiye ederim güzel film). Ben de Deep Web'e gireyim dedim ve tor indirdim. DC'de arkadaşı çağırıp yayın açtım. Girdim 5-10 dakika takıldım çıktım. Sabah uyandığımda PC'de McAfee yüklüydü ve diskimde 8 GB yer azalmıştı. Diski Update dosyalarını silerek hallettim ama McAfee nasıl indi hala bilmiyorum.
Rastgele mi? Deep web site gibi bir şey değildir ağın genel adıdır, tor ile açarsan duckduckgo'da pek rastgele tıklayacağın alan olmaz. Ne tür aramalar yaptın?
Rastgele mi? Deep web site gibi bir şey değildir ağın genel adıdır, tor ile açarsan DuckDuckGo'da pek rastgele tıklayacağın alan olmaz. Ne tür aramalar yaptın?
O satış sitelerinin yarısından fazlası senin gibileri avlamak için... ayrıca silah fiyatına bakan birinin siteden virüs girmiş midir diye korkması ayrı komik...