Tor ile Deep Web'e girdikten sonra virüs bulaşmış olabilir mi?

Deepweb gerçek değil. En azından günümüzde.
Dostum deep web ağın genel adı, internet gibi düşün. Yani deep web dendiğinde aklınıza seri katiller gelmesin bu tür şeyler hem gerçek değil insan avlamak için hemde deep web ile alakalı değil. Deep web .onion uzantılı sitelerin bulunduğu her türlü içeriğe sahip bir ağ. İçerisinde bir çok legal site var. Tabii illegal olan da var ama bunların %75'i fake diğer gerçekler ise aklınızda olan gibi yok katil yok redroom vs değil database/hack metod satışı yapan forumlar siteler vs var.

Dostum Deep web ağın genel adı, internet gibi düşün. Yani Deep web dendiğinde aklınıza seri katiller gelmesin bu tür şeyler hem gerçek değil insan avlamak için hem de Deep web ile alakalı değil. Deep web .onion uzantılı sitelerin bulunduğu her türlü içeriğe sahip bir ağ. İçerisinde birçok legal site var. Tabii illegal olan da var ama bunların %75'i fake diğer gerçekler ise aklınızda olan gibi yok katil yok redroom vs değil database/hack metot satışı yapan forumlar siteler vs var.

Ben zaten onlardan bahsetmiyorum. Günümüzde deepweb üzerindeki illegal içeriklerin %99'u potansiyel suçlu avlamak için kullanılıyor.

Sana tavsiyem çok fazla aksiyon filmi izleme, sonra küçük çocuklar olarak çok etkileniyorsunuz.

Aga filmi izledim bende gireyim dedim olay bu.

Dostum Deep web ağın genel adı, internet gibi düşün. Yani Deep web dendiğinde aklınıza seri katiller gelmesin bu tür şeyler hem gerçek değil insan avlamak için hem de Deep web ile alakalı değil. Deep web .onion uzantılı sitelerin bulunduğu her türlü içeriğe sahip bir ağ. İçerisinde birçok legal site var. Tabii illegal olan da var ama bunların %75'i fake diğer gerçekler ise aklınızda olan gibi yok katil yok redroom vs değil database/hack metot satışı yapan forumlar siteler vs var.

Biliyorum konu sadece içimi rahatlatmak için.

Ben zaten onlardan bahsetmiyorum. Günümüzde deepweb üzerindeki illegal içeriklerin %99'u potansiyel suçlu avlamak için kullanılıyor.

Evet linkler izleniyor bende buna güvenip girdim zaten.

Aga filmi izledim bende gireyim dedim olay bu.

Biliyorum konu sadece içimi rahatlatmak için.

Evet linkler izleniyor bende buna güvenip girdim zaten.
Olay bu değil. Sınıfa başka milletten bir insan geleceğini söyledi arkadaşın ve sende tribe girip silah fiyatlarına baktın.

Glock ve birkaç farklı silahın fiyatlarına baktım. Arkadaşım bu sene sınıfa Suriyeli Afgan falan gelebilir dedi bende kendimi garantiye almak istedim
Silah almak icin oyle seylerle ugrasmana gerek yok. Ulkemizde de cok kolay bir sekilde silah alabilirsin. Etkilerini haber kanallarinda goruyoruz.

Tarattım sıkıntı yok.

Glock ve birkaç farklı silahın fiyatlarına baktım. Arkadaşım bu sene sınıfa Suriyeli Afgan falan gelebilir dedi bende kendimi garantiye almak istedim.

Hidden wikiden bulduğun linkler ile sıkıntıya girmezsin. Çoğu interpol ya da dolandırıcılar tarafından kullanılıyor. Sanal bilgisayarda olmandan dolayı da olası bir güvenlik açığında ana bilgisayarına virüs bulaşma ihtimali çok düşük. Büyük ihtimal farklı bir sebepten.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı