Torchlight 2 Türkçe Yama İsteği

Batuhan Safalı

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar iki gün önce steam den torchlight 2 indirimde diye indirdim oynuyorum hala güzel oyun ama internette biraz araştırma yaptın türkçe ss görünlüler gördüm acaba yaması var mı bilen varsa paylaşırmısınız :):)

Oyun zaten kendinden Türkçe. Ayarlara bakın.

Ben mi yanlış bir şey yapıyorum ?
oyun.png

Oyunun Türkçe yaması yok diye biliyorum. Belki Steam arayüzü ile ilgili olabilir. Orijinal almış birisi varken sorayım. Oyunun çok oyunculu bölümü nasıl ? Merak ediyorum çünkü indirimde almayı düşündüğüm bir oyun çok oyunculu için. Yoksa zaten korsan tek oyunculu'da oynamıyorum.

Oyunun Türkçe yaması yok diye biliyorum. Belki Steam arayüzü ile ilgili olabilir. Orijinal almış birisi varken sorayım. Oyunun çok oyunculu bölümü nasıl ? Merak ediyorum çünkü indirimde almayı düşündüğüm bir oyun çok oyunculu için. Yoksa zaten korsan tek oyunculu'da oynamıyorum.

Ortak daha girme fırsatı bulamadım iyi eşya kastıktan sonra girmeyi planlıyorum ama gayet güzel diyorlar

Bana da çok ilgi çekici geliyor ama oyuncu sayısı beni tedirgin ediyor. Cevap için teşekkürler. Bu arada eşyalarımızı sandığa koyabildiğimiz ilk yer var. Onlardan birine eşyayı koyduğunda diğer karakterinden de o eşyayı alabiliyorsun. Yani başka karakter için bulduğun güzel eşyayı koyup diğer karakterlerine alabilirsin.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı