Torima Doubleshock 4 vs Torima P4 Plus Gamepad

Hocam bu kolda hoparlör var ses nereden çıkıyor PC'de açık ama gelmiyor ses bir de kablosuz modunda titreşim olmuyor neden acaba?

Kablosuz modunda titreşim için DS4Windows programı lazım, Steam kontrolcüsü olarak da tanıtabilirsiniz Steam'e, otomatik tanıyor genelde. Koldaki hoparlörden oyuna göre ses geliyor ama ben PC de hiç karşılaşmadım. PlayStation'da kullanırken GoW da falan oradan konuşma seslerini fısıltıları veriyor.

Hocam DS4Windows programından mı ayarlıyım oradan nereden ayarlayacağım biliyor musunuz ya da Steam'den.

DS4Windows indirip açınca otomatik tanıyor. Steam kontrolcüsü olarak da oyuna girince otomatik tanıması lazım. Ben Forza'ya öyle giriyorum genelde.

Peki reis ben şimdi Epic'ten satın aldım da kol daha elime ulaşmadı herhangi bir uyum sorunu yaşanır mı FC 24'te.

Hocam Bluetooth özelliği olmayan bilgisayarda kablo bağlayıp kullanabilir miyim? Kablo bağlayıp kullandığım zaman bazı özelliklerin çalışmaması veya bazı programlar indirmek zorunda kalır mıyım? Birde Trendyoldan aldıysanız hangi satıcıdan aldınız?

Hocam Bluetooth özelliği olmayan bilgisayarda kablo bağlayıp kullanabilir miyim? Kablo bağlayıp kullandığım zaman bazı özelliklerin çalışmaması veya bazı programlar indirmek zorunda kalır mıyım? Bir de Trendyol'dan aldıysanız hangi satıcıdan aldınız?

Torimanin kendisinden aldım satıcı olarak. Kablo ile bağlayıp sorunsuz kullanırsınız, bazı oyunlar (örnek GTA 5) DS4Windows olmadan görmüyor ama FIFA olsun Forza olsun goruyor.

Torimanin kendisinden aldım satıcı olarak. Kablo ile bağlayıp sorunsuz kullanırsınız, bazı oyunlar (örnek GTA 5) DS4Windows olmadan görmüyor ama FIFA olsun Forza olsun goruyor.
Teşekkür ederim hocam. Satıcı kablo ile olmuyor demiş o yüzden tereddüt ettim, Type C ile takıp kullanabilirim değil mi kasaya?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı