Torku "no on" incelemem

Uzunca bir süredir bu içeçeği arıyordum, sonunda Migros'ta buldum, bu konuyu yazarken de bu içeçeği içiyorum. Tadı güzel hafif ekşi kola gibi aslında, ben kola hiç ama hiç sevmem bu yüzden bunu da pek sevmedim ama tadı güzel, fiyatı çok fazla değil 1 litrelik olanın da internette gördüm, ayrıca Migros'ta "mountain dew" gazozunu da gördüm eğer enerji içeçeği değilse onu da alacağım.

Uzunca bir süredir bu içeçeği arıyordum, sonunda Migros'ta buldum, bu konuyu yazarken de bu içeçeği içiyorum. Tadı güzel hafif ekşi kola gibi aslında, ben kola hiç ama hiç sevmem bu yüzden bunu da pek sevmedim ama tadı güzel, fiyatı çok fazla değil 1 litrelik olanın da internette gördüm, ayrıca Migros'ta "mountain dew" gazozunu da gördüm eğer enerji içeçeği değilse onu da alacağım.

Mountain dew enerji içeceği sanırım.
Edit: Enerji içeceği değilmiş özür dilerim.

Mountain dew de çok güzel. Fırsat buldukça içerim. Enerji içeceği değil. Pepsico'nun gazozu.

Mountain dew, pepsico tarafından üretilen ve sahip olunan bir gazlı meşrubat markasıdır. Orijinal formülü 1940 yılında knoxville, tennessee merkezli içecek şişeleri sahipleri barney ve ally hartman tarafından icat edildi. Gözden geçirilmiş bir formül, 1958 yılında bill bridgforth tarafından oluşturuldu. Vikipedi

Bende içtim açıkçası bu kola değil değişik bir şey meankökü tadı ve havuç, elma tatlarını alabiliyorsunuz diğer kolalarda sadece tek bir homojen tat alıyorsunuz bence her birey 1 kere içmeli kola yerine daha mantıklı en azından içinde ne olduğunu biliyoruz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı