Tornavida seti önerisi

Diamon

Centipat
Daha fazla  
Merhaba benim gün içinde tornavida seti almam gerek, hafta sonu bir işim var da. Trendyol üzerinden birkaç tane buldum, danışmak istedim kullanışlı mı yoksa alınmaz daha iyi tavsiyeleriniz var mı? Tek seferde kırılmasın. Laptop için kullanacağım fakat tek seferlik değil ileride yine işime yarayacağını düşünüyorum. Bulduklarımın linkini bırakıyorum, öneriniz tavsiyeniz varsa bekliyorum. Kullanacağım laptop Excalibur g770.

Son düzenleyen: Moderatör:

Ben telefon tamiri yapıyorum ve bu ürünü kullanıyorum inanılmaz hafif ve eli yormayan bir yapısı var başlıklar sizin için yeterli mi bilmiyorum fakat kullandığım için tavsiye ediyorum ayrıca ergonomik yapısı ile de her yere götürebilirsiniz taşıması kolay.

Hocam biraz geç oldu almam gerektiği için Amazon'dan satın aldım anlıyorsanız bir bakabilir misiniz?

Hocam biraz geç oldu almam gerektiği için Amazon'dan satın aldım anlıyorsanız bir bakabilir misiniz?

Vay be 1 sene önce 100TL'ye almıştım 1 kutusunu. Çok sıradan orta düşük kalite bir tornavida seti kendisinden tam 3 adet var elimde kesinlikle her işimde yaradı fiyat olarak da eskiden uygundu fakat asla Xiaomi'nin kalitesinin yerini tutmaz Xiaomi'den de hem elektrikli hem mekanik olanı var

Hocam vallahi bu tür ürünler bana hep çok uzak geliyor sürekli elimde kullandığım bir ürün için şahsen ben iyi bir şey bakmaya çalışıyorum çünkü bir süre sonra ellerde yara yapıyor gerçekten kalitesinden dolayı. @Aydoğan BV hoca kalitesini söylemiş zaten ayrıca belirttiği Xiaomi elektrikli modelinden bende vardı kartında entegre sorunu oluyor 6 ayda elde kalma ihtimali çok yüksek. Mekanik iyidir.

Ayrıca son zamanlarda şu seti de kullandım ve gayet kullanışlı hafif ve eli yormuyor

Hocam vallahi bu tür ürünler bana hep çok uzak geliyor sürekli elimde kullandığım bir ürün için şahsen ben iyi bir şey bakmaya çalışıyorum çünkü bir süre sonra ellerde yara yapıyor gerçekten kalitesinden dolayı. @Aydoğan BV hoca kalitesini söylemiş zaten ayrıca belirttiği Xiaomi elektrikli modelinden bende vardı kartında entegre sorunu oluyor 6 ayda elde kalma ihtimali çok yüksek. Mekanik iyidir.

Ayrıca son zamanlarda şu seti de kullandım ve gayet kullanışlı hafif ve eli yormuyor

Ben elektrikliyi tamamen keyfi aldım köşede yatıyor 1 buçuk senedir? Hala tıkır tıkır çalışıyor muhtemelen az kullanıldığından dolayı bir sorun çıkarmadı önemsediğim cihazları mekanik olarak söküyorum çok hızlı yalama yapıyor elektrikli

Ben elektrikliyi tamamen keyfi aldım köşede yatıyor 1 buçuk senedir? Hala tıkır tıkır çalışıyor muhtemelen az kullanıldığından dolayı bir sorun çıkarmadı önemsediğim cihazları mekanik olarak söküyorum çok hızlı yalama yapıyor elektrikli
Çevremde herkes en az 1 tane çöpe atmıştır kesinlikle hatta bir ara entegresini bulup biz kendimiz değiştirmeye başladık çöpe gitmesin diye fakat dediğiniz gibi az ve çok kullanımda değişiyordur muhtemelen elektronik parça sonuçta.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı