Merhaba benim gün içinde tornavida seti almam gerek, hafta sonu bir işim var da. Trendyol üzerinden birkaç tane buldum, danışmak istedim kullanışlı mı yoksa alınmaz daha iyi tavsiyeleriniz var mı? Tek seferde kırılmasın. Laptop için kullanacağım fakat tek seferlik değil ileride yine işime yarayacağını düşünüyorum. Bulduklarımın linkini bırakıyorum, öneriniz tavsiyeniz varsa bekliyorum. Kullanacağım laptop Excalibur g770.
ty.gl
ty.gl
ty.gl

DailyTech 112 In 1 Hassas Coklu Tornavida Cep Telefonu Tamir Seti - Fiyatı, Yorumları
DailyTech 112 In 1 Hassas Coklu Tornavida Cep Telefonu Tamir Seti yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.

DepoMega 115 Parça Bilgisayar Gözlük Saat Telefon Tamir Tornavida Seti Kutulu - Fiyatı, Yorumları
DepoMega 115 Parça Bilgisayar Gözlük Saat Telefon Tamir Tornavida Seti Kutulu yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.

DailyTech 115 In 1 Hassas Sarı Çoklu Tornavida Seti El Alet Takımı - Fiyatı, Yorumları
DailyTech 115 In 1 Hassas Sarı Çoklu Tornavida Seti El Alet Takımı yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.
Son düzenleyen: Moderatör: