Tornavida Tavsiyesi

bonjour

Megapat
Daha fazla  
Normalde ne denk gelse onu kullanırım, hiç tornavida alma ihtiyacım olmadı hali hazırda aileme ait evde bolca tornavida var. Ancak bilgisayarın işlemcisinin üstünde bulunan soğutucuyu sökmem gerekti ve buna uygun tornavidanın olmadığını fark ettim. Kule soğutucu olduğu için elimdekilerin ucu kısa geliyor, sökülecek vidaya ulaşamıyorum. Tavsiye edebileceğiniz bir ürün var mı? Neye dikkat etmeliyim?

Soğutucu:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Normalde ne denk gelse onu kullanırım, hiç tornavida alma ihtiyacım olmadı halihazırda aileme ait evde bolca tornavida var. Ancak bilgisayarın işlemcisinin üstünde bulunan soğutucuyu sökmem gerekti ve buna uygun tornavidanın olmadığını fark ettim. Kule soğutucu olduğu için elimdekilerin ucu kısa geliyor, sökülecek vidaya ulaşamıyorum. Tavsiye edebileceğiniz bir ürün var mı? Neye dikkat etmeliyim?

Soğutucu:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Sökmek için özel tornavida gereken soğutucuların kutusunun içinden tornavida çıkıyor. Eğer kutuyu atmadıysanız tabii.

O zman çevrenizde ki nalburlardan uzun ince bir tornavida bulup deneyeceksiniz yapacak bir şey yok.
Uzun ince yıldız tornavida işimi görür sanırım. Mesela şu ürün: İzeltaş Yıldız Tornavida Kraft 6X200 Fiyatı - Taksit Seçenekleri

Görseli hatalı koymuşlar galiba, 6x200mm yani 20cm demek ki 18+cm benim işimi bu soğutucu bloğunda görüyor?

Birde bunun 10x200mm olanı var, 10 dediği neyin değeri? yarı çap mı? Öyle ise ucu daha büyük olduğu için daha mı iyi oluyor?
İzeltaş S. Asetat Saplı Yıldız Uçlu Tornavida "Kraft Seri" Fiyatı

Uyarmi bilmem ama Xiaomi Wiha güzel bir ürün diyorlar.

Var hocam bu ürün, mükemmel bir sürün. Bende severek kullanıyorum ama bahsettiğim işlem için çok kısa kalıyor bu, amacı da bu değil zaten ince işçilik için mükemmel. Böyle eşşek gibi kule soğutucuyu sökmek için araba tamircisinin kullandığı tornavidalardan lazım arasından uzanıp vidaya ulaşsın. Soğutucu bloğunun uzunluğu 16cm

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı