Çözüldü Torrent İçin VPN Neden Kullanılır?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Makaleler
20
Ben bu olayı internette gördüm: ''Torrent için VPN önerisi''. Girip biraz okudum ve kullanılmaz ise hapse girilebileceğini, IP adresinin ele geçirebileceği... Yani torrent kullanan birisiyim, korsan ile işim olmaz ama çok fazla korsan oyun indiren insan var. Bu insanların hepsi VPN ile mi indiriyor? Ben korsan indiren arkadaşlarımdan böyle şeyler duymadım, merak ettim, bir sormak istedim. Ben de kullanmalı mıyım? Ek olarak VPN interneti inanılmaz yavaşlatan bir şey değil mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Yıllardır torrent kullanıyorum; demosu olmayan oyunları korsan indirdim, beğendiysem satın aldım. "FBI, open up!" gibi bir olay da yaşamadım.

Kaliteli bir VPN servisi kullanırsanız hızda yavaşlık yaşamazsınız çoğunlukla.
Konuyu hortlatmış olacağım ama eğer Vpn kullanmaz iseniz Torrent ile neler indirdiğiniz her şey görünür haberiniz olsun. Benim başıma bir şey gelmez diye düşünüyorsanız sorun yok ama zaten illegal bir iş yaptığınızın farkındaysanız izlendiğinizi bilin. Buyurun torrent üzerinden, kullandığınız ip ile bir şey indirdiniz mi indirmediniz mi gösteren website.
Torrent İle Ne indirdin

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı